Olen ollut kiltti

Istun tässä sohvalla, läppäri sylissä ja kirjoitan tätä blogitekstiä. Miksi se nyt olisi mielenkiintoista? No se on mielenkiintoista siksi koska kirjoitan tätä elämäni ensimmäisellä ihka omalla MacBook Airilla. Ei kuulu pihahdustakaan mistään tuulettimista eikä ala kuumottamaan läppärin alla ja kone on kevyt kuin mikä. Syy miksi päädyin tähän on tämän tehokkuus ja kevyys. Toimii heti kun päälle laittaa ja on napakka. Mulle saapui joulu tänä vuonna ajoissa. Vielä kun saisi synkronoitua jotenkin iTunesin soittolistan tähän..

Käytiin eilen miehen kanssa spinningissä, se oli kunnon rääkkitunti. Otettiin siinä väliin taas minuutin harjoitus, eli kolme kertaa 20 sekuntia niin kovaa vain kuin kintuista lähtee. Oli siinä herrajesta tajunmenetys lähellä.



Ja ylläripylläri kun aamulla kävin vaa´alla oli paino noussut. En kertakaikkiaan nyt vain käsitä tätä. Paino oli 85,9 kg. Ei oikeasti naurattanut yhtään. Spinningin vetäjä kertoi faktaa polkemisen seassa suklaan kalorimäärästä. Olihan se tiedossa että sitä riitää, mutta että kymmenessä suklaakonvehtipalassa on 600 kcal. Laittoi taas aika lailla miettimään. Mutta jos yleenä lounaaksi syön ihanan Pknikin oriental-salaatin taikka ceasar-salaatin ja illalla syön jotakin pientä niin muutama suklaakonvehtipala olisi ehkä sallittua, mutta ei.

On tää jo hemmetti ihan sika hankalaa.

Kommentit