Broadway ja esitysliput

Lokakuun toisena päivänä käynnistyi 14. viikkoinen Betrayal-esityssessio. Meitä näytös odottaa Tapaninpäivänä 26.12. Kuinka tässä malttaa odottaa :) Kävi aikamoinen onni lippujen kanssa. Vertailin istumapaikkoja useana päivänä, lippuja jotka hupenivat päivä päivältä. Joka päivä vapaat istumapaikat siirtyivät rivi riviltä taaksepäin ja alkoi olla jo kovat paineet hyvien istumapaikkojen saamiseksi.

Lippuja kannattaa ostaa suoraan Broadway.comin sivuilta, koska sivusto on luotettava, mutta liput tuppaa kallistumaan mitä lähempänä esitysajankohtaa ollaan. Kokemuksesta voin sanoa, että teatterissa permannolta ei tahdo nähdä mitään, eikä enää riviltä kolmetoistakaan, jos siis haluaa nähdä myös näyttelijöitten eleitä ja ilmeitä jotka näytöksissä ovat aika olennaisia.


Kun lippuset tuppasivat hupenemaan Broadwayn sivuilla, siirryin Telecharge.comiin. Säästin täten meidän lipuissa 400 dollaria per nenä ja istumapaikat sain riviltä viisi, kun ne olivat jo kauan aikaa sitten menneet Broadway-sivuston paikkatilanteen mukaan. Telecharge ostaa ilmeisesti kiintiölippuja ja myy niitä vielä suhteellisen "edulliseen" hintaan. Lippumme maksoi kuitenkin yhteensä 459 dollaria (337 euroa), mutta huomattavasti edullisemmat ne olivat kuin 1259 dollaria :) Tällä hetkellä meidän saman päivän näytökseen on jäljellä enää Premium- sekä Front ja Rear Mezzanine-lippuja ja parhain paikka rivillä K, elikkä yhdestoista rivi, ja yhdelle hyvän K-rivin lipulle tulee hintaa 661 dollaria.

Lippuja saa ostettua myös paikan päältä teatterin Box Officesta, eri asia mihin hintaan ja Times Squarelta lipunmyyntiluukulta, jopa puoleen hintaan, mutta jossa saattaa joutua jonottamaan tovin jos toisenkin.


Broadway-esitys New Yorkissa on ehdoton elämys. Lippuja voi saada näytöksiin todella edullisesti ja  esityksen jälkeen on todella kiva jäädä odottamaan teatterin takaovelle näyttämötähtien nimmarinjakoa.

Kommentit