Broadwayn esityksistä

Musikaalien makuun kun pääsee, on se menoa ja meininkiä. Ei tahdo tulla enää loppua sille kun haluaisi vain nähdä lisää ja lisää. Eilen törmäsin uutiseen, jossa kerrottiin Nice Work If You Can Get It-musikaalin näyttelijästä, Blythe Dannerista. Hän esittää musikaalissa Matthew Broderickin äitiä ja on In Real Life ihan oikeasti Gwyneth Paltrown äiti. Siis OMG, olen jutellut hänen kanssaan, tietämättä kuka Hän on, luullen olevan vain joku... Jos olisin tiennyt tuon siellä takaoven läheisyydessä, en varmaan olisi saanut sanaa suustani. Olen sivistymätön moukka..



Nice Work on ihan absolutely mun suosikki nro 1. Toisena suosikkina seuraa Al Pacinon Glengarry Glen Ross. Tämäkin esitys vilisi tähtiä. Muistatteko sarjaa Tuho-osasto? Sieltä lääkäri John C. McGinley oli tupsahtanut tähän esitykseen, ja veti ihan tajuttoman hyvän suorituksen, aivan kuin olisi itsekin ollut siellä kiinteistöfirman tiloissa josta esitys oli. Kuin myös hyvä oli Richard Schiff, Jurassic Parkissa ja Seven-elokuvissa näytellyt näyttelijä.

Juu, kuva on surkea

Keitäs muita tuossa esityksessä oli.. muun muassa Maailmojen sodassa näytellyt David Harbour. Hän seurustelee Julia Stilesin kanssa. Pienet on ympyrät.



Memphisin Chad Kimballia olisi jaksellut katsella vaikka kuinka kauan. Hänen hykertelynsä vuorosanojen välissä oli tosi hauskaa kuunneltavaa. Toisen pääosan esittäjän, Felicia Boswellin ääni oli niin mieletön ettei mitään rajaa. Kananlihalla sai olla vähän väliä.

Scarlet Johansson onkin sitten ihan oma lukunsa. Ja olenkin kirjoittanut esityksestä jo aiemmin. Cat On a Hot Tin Roofissa näyttelee myös Ciaran Hinds. En tiedä mistä johtuu, mutta olen nähnyt hänet telkkarissa tämän esityksen jälkeen tämän tästä, hauskaa.


Ciaran Hinds


Cat on a Hot Tin Roofin miespääosan esittäjä, Benjamin Walker




Kommentit