Voihan Show!

Kyllä nyt teatterissa ja musikaaleissa kävijöitä hemmotellaan Broadwaylla. Ihan hetken jo vakavasti tässä pohdin onko se vaan lähdettävä keväällä uudelleen New Yorkiin, jotta näkisin elämääkin suuremman näyttelijän, itse Tom Hanksin lavalla.

Tutkin eilen illalla hieman Broadwayn sivustoa huomatakseni, että siellähän on jo menossa ja tulossa mitä mahtavampia esityksiä. Yhtenä niistä Al Pacinon Glengarry Glenn Ross. Tämä syyskuussa alkanut näytös kertoo eräästä kiinteistönvälitystoimistosta Chicagossa vuonna 1983. Neljä myyntimiestä kilpailee taotta asuntojen myyntimäärästä, eniten asuntoja myynyt voittaa auton - ja häviäjä menettää työnsä. Miehet ovat niin epätoivoisia pitääkseen työpaikkansa, että he varastavat ja valehtelevat toisistaan voittaakseen.



























Toinen näytös johon jo melkein ostin lipun eilen (ja tänään todennäköisesti ostankin) on Scarlet Johanssonin Cat on a Hot Tin Roof. Kissa kuumalla katolla on ensimmäisen kerran näytetty valkokankaalla Elizabeth Taylorin ja Paul Newmanin esittäminä vuonna 1958 ja se perustuu Tennesee Williamsin samannimiseen Pulizer-palkinnolla palkittuun näytelmään. Se kertoo varakkaasta suvusta, jonka päämies on vanha ja sairas, ja kaksi poikaa kilpailevat perinnöstä.


























Ja sitten Tom Hanks. Maaliskuussa 2013 starttaava Tom Hanksin teatteridebyytti Lucky Guy kertoo poliisitoiminnasta New Yorkissa. Tom Hanks esittää kolumnistia, joka kirjoittaa New Yorkia kuohuttaneesta korruptiosta poliisissa ja menettää tämän takia melkein työpaikkansa. Tässä pieni Sneak Peak tulevasta runonlausunnasta, kerrassaan loistavaa!


Suureksi harmiksi eilen oli ilmoitus New York Timesissa, että Katie Holmesin teatteriesitys Dead Accounts lopetetaan kokonaan 6.1. vähäisen kävijämääärn vuoksi. Kyllä harmittaa! Olisin niin halunnut nähdä Holmesin lavalla. Meillä oli liput ostettuna 13.1. näytökseen ja sain eilen illalla vahvistuksen, että rahat on palautetaan tililleni. 

Kommentit