Majoituksesta, ja sen valinnasta

Sain kun sainkin vaihdettua majoituksemme Harlemissa sijaitsevassa Gisele Guest Housista keskitason hotelliin Manhattanin Midtownissa. Myönnän, että olen turhankin nopea ja malttamaton valitessani tämän kaltaisia asioita. Valttikortti majoitusta valitessa on Tripadvisorin palautteet (pitäisi Aina muistaa tuo!).

En siis ollut katsonut guest housin saamia palautteita ja suorastaan järkytyin kun ne luin. Kolmestakymmenestä palautteesta seitsemäntoista oli arvioinut majoituspaikan adjektiivilla Terrible. Siellä varoitettiin bed bugeista (New York on luteiden luvattu kaupunki) ja erittäin stressaantuneesta majapaikan emännästäkään ei olla oikein tykätty. Siellä on ollut päällekkäisbuukkauksia ja mitä kaikkea.. Mulle riitti ihan jo bed bug-ongelma kunnes päätin peruuttaa varaukseni suosiolla (sain varausmaksun takaisin). Hitaalla ja tuskaisalla vertailutyöllä lähdin etsimään uutta ja edullista majoitusta.

Edullista majoitusta New Yorkissa saa hakea. Alle sadan taalan hotellihuonetta per yö on aika lailla mahdotonta löytää ellei suosiolla yövy YMCA:n taikka jonkun muun instanssin hostelleissa, taikka sitten ulkopuolella Manhattanin saarelta. Manhattan on suhteellisen pieni saari, mutta jos aikaa on rajattu määrä ei sitä halua kuluttaa metrossa istuen maan alla.

Empire state building alhaalta katsottuna


Meidän uusi parin tähden hotelli sijaitsee neljänsadan metrin päässä Empire State Buildingista etelään. Fift Avenuelle (mun uusi lempparikatu) aukeaa parin sadan metrin päässä hotellista ja oon enemmän kuin tyytyväinen. Hotelli on siisti ja saanut hyviä arvosteluja (huom. ei yhtään horriblea). Yö per huone maksaa 118 taalaa, ja uskokaa pois, se on edullinen.

Olen hieman suunnitellut tulevia lomapäiviä. Haluan viedä poikani hevosajelulle Central Parkkiin ja tutustumaan American Historial Natural Museumiin. Poika tahtoo omasta takaa Empire State Buildingin huipulle ja koluamaan Ground Zeron, sinnehän mennään. Mies on jo tilannut tuotteita Redkeniltä ja Outletistä New Jerseystä. Itse haluan parit uudet Converset ja Starbucksiin.




Kommentit