Vlog

Esittelen teille pari kerrassaan mahtavaa vlogia. Olen esitellyt aikaisemminkin, mutta pitää hieman esitellä lisää, ovat niin hyviä. Nämä vlogien pitäjät julkaisevat uuden postauksen melkeimpä päivittäin - se on ehdottomasti tae katsojien mukana pysymiselle. Bloggaaminen taitaa pikkuhiljaa olla So Last Season, enkä yhtään ihmettele. Nuo videot antavat niin paljon enemmän.



Mr Ben Brown. Vuonna 1978 Englannissa syntynyt kajakkimelonnan maailmanmestari on brändännyt oman vaatemalliston Visual Vibes, ja kiertää tällä hetkellä luovan taukonsa aikana vloggaamassa ympäri maailmaa. Välillä hänellä on mukanaan veljensä Matt ja usein hän osallistuu kaverinsa Jeremy Loopsin konserttikiertueille. Viimeksi he olivat roadtrippaamassa konserttien merkeissä jenkeissä. Ben seurustelee Etelä-Afrikassa asuvan Nicole Eddyn kanssa, joka opiskelee, surffaa ja omaa myös vaatemalliston. Ben omistaa oman asunnon Cape Townissa ja käy siellä usein. Ben Brownin vlogi, jota seuraa noin 400 000 katsojaa YouTubessa, linkki.

Casey Neistat. Tämä kouluja käymätön, mestariluokan inspiroija ja tarinankertoja, on saanut itseään seuraamaan YouTubessa jo vajaat miljoona katsojaa. Eikö olekin aika hyvin? Hän elää New Yorkissa vaimonsa Candicen kanssa, joka omaa oman korumalliston Finn (aika hyvä nimi) ja heillä on pieni tyttö Francine. Casey kuvaa hyviä timelapseja New Yorkista ja kertoo inspiroivia ja kannustavia tarinoita yrittämisestä ja onnistumisesta. Caseyn sanojen takana on hyvin usein idea ja siksi pidän hänestä.  Tiistaisin Caseyn vlogissa on Q & A-time, silloin kanavan katsojat voivat lähettää Twitterin kautta Caseylle kysymyksiä joihin joihinkin hän vastaa. Caseyn postinjakajalle, Marlinille, joku random-tyyppi järjesti keräyksen, koska hänellä oli käytössään puhelimena vain Blackberry eikä iPhonea, jolla tämä olisi sitten päässyt käyttämään Caseyn firman tekemää Appsia, Bemeä. Ajatelkaa!



Uutukaisin, jota suurella mielenkiinnolla seuraan, on 26-vuotiaan Uusseelantilaisen Juan-Peter Schulzen vlogi joka kertoo hänen matkastaan polkupyörällä Los Angelesista New Yorkiin. Reissu alkoi kaksi päivää sitten sunnuntaina ja JP on vasta yhden postauksen julkaissut. Hän lupaili ladata videoita 3 - 4 viikossa, toivottavasti jaksaa ja pystyy. JP ajoi ensimmäisenä päivänä vajaa 200 mailia hirvittävässä helteessä ja oli raukka avian rikki päivän päätteeksi. Todella toivon, että pääsee Nevadan helteistä Route 66:sta myöten hyvin ja turvallisesti etenemään. JP on ehtinyt hankkimaan jo lentolupakirjan ja hän lennättelikin ystäväänsä Louis Colea (Fun For Louis, 1,5 miljoonaa seuraajaa) pitkin etelä-afrikan rannikkoa vähän aikaa sitten. The Candouristin vlogi, tässä.

Steve Booker


Näillä henkilöillä on hyvin laaja, maailmanlaajuinen ystäväpiiri ja he tapailevat toisiaan reissuilla useasti. Viimeisin, johon he, ja melkeimpä kaikki mailman tunnetuimmat vloggarit kokoontuivat oli Californian Anaheimissa järjestetty vuotuinen VidCon. Konferenssi järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2010 ja on paisunut siitä lähtien huippusuosituksi. Olisi hauska päästä tuonne itsekin, maybe some year. Ajatelkaa nyt, Louis, Ben, ja Casey saman pöydän ääressä paneelikeskustelemassa ja jakamassa vinkkejä siitä miten sinä voit vlogata paremmin.



Ainiin, Ben Brownin koiralla, Alfie Brownilla, on oma Instagram-kanava. Älkää unohtako seurata sitä :)

Kommentit