Siitä Mileyn keikasta

Kyllä tässä jo jonkinnäköistä konserttia on tullut nähtyä, mutta ei kyllä koskaan tällaista, ja pitää sanoa, että kyllä tätä tätiä hengästytti. Positiivista oli, että porukka Hartwallilla otti Mileyn vastaan ihan superhyvin. En muista milloin olisin kuullut sellaista huutotannertömiseekiljumisälämölöä kuin eilen kuulin. Tai siis melkein, korvat oli ihan lukossa. Tuo kirkumistaito teinitytöillä on pakosti harjaantunut kun tasan sieltä meidän selän takaa katsomon 108 ylimmältä riviltä kuului se kirkuminen varmasti Mileylle saakka.



En tiedä olenko tulossa vanhaksi vaiko mikä on, mutta minusta se musiikki soi ihan törkeen kovaa. Juu, tunnustan, en käyttänyt korvatulppia mutta eilen oli pakko pitää sormia korvilla kun ihan sattui. Bassot olivat niin mahtavat, että jos flunssa olisi ollut, olisi hyvin irronnut pahimmat karstat.





Mileyllä menee nyt ihan pikkaisen yli. Fanit taitaa pääsääntöisesti olla siitä 12 v. ylöspäin ja näitä pienempiä tulisi ehkä miettiä.. Taikka kenen tulisi miettiä. En kyllä veisi omaa 12-vuotiasta tuonne konserttiin jos siis minulla sellainen olisi, sen verran K-18 kamaa showssa nähtiin. Mieskin oli ihan OMG kun Miley pyysi Adore You biisin aikana ventovieraitakin suutelemaan keskenään jos vain kameran eteen joutuivat. Ja ihmiset tekivät liiankin tunnollisesti työtä käskettyä. Teinit siellä sukupuolesta välittämättä kieli toisen kurkussa. Onko tollasessa nyt enää mitään järkeä?

Mileystä oli myös varmasti oikein huvittavaa pärskiä ja sylkeä vettä faniensa päälle, "joo, ootte te vähän hermona, mutta who cares" ja pruuuiit. Hyi.

Miley laulaa kyllä hyvin, siitä ei kieltäminen. Ja tykkäsi puhua. Puhuu kuin tukkijätkä :) Mietin konsertin loppupuolella, että on rikkailla sitten huvit. Miley lensi nakkisämpylän päällä yleisön yllä, leikki kultaisen tekopeniksen kanssa luullen sen olleen ensin mikki ja tämän jälkeen puhelimen. Lavalla nähtiin jättijättikoira, olioita, tanssiva räppärinukke ja ne twerkkaajat, voi tsiisus. Oikeesti olivat hyviä.

Konsertin jälkeen bongattiin bloggari Mimmi, ja hän melkein meinasi lähteä meidän kyytillä Nummelaan. Oli ihan hilkulla "ai teillä on auto vai", mutta seurassaan ollut Antti topakasti toppuutteli hänet Mbariin. Ihania immeisiä :)











Kommentit