Joulu Saariselällä

Kuutamo Saariselällä on aivan erityisen kaunis, puhdas valkoinen lumi kirkkaan tähtitaivaan alla. Ihan parasta. Saariselän ilmassa on jotakin taikaa. Siellä on öisin valoisaa ihan eri tavalla mitä etelässä - en muistanutkaan sitä. 

Kirjoitin mökkimme vieraskirjaan päivää ennen paluutamme ”vihkivalamme uusittiin eilen 28.12.2023 Saariselällä, joten tämä on nyt rakkauden mökki”. Itkien jälleen lähdin Saariselältä pois, haluan sinne aina vain takaisin. 

Oli aika yllätys nuorisolle, kun kerroimme ”pienestä” yllätyksestämme tuona torstai-aamuna. Olimme onnistuneet pitämään kaiken salassa tuohon päivään asti. Saariselän Pyhän Paavalin kappeli on kaunis. Sen alttari tuo luonnon upeasti sisälle saakka. Puristin mieheni kättä yhtä kovaa kun meidän vihkiäisissä 14 vuotta sitten, ja hän katsoi minuun yhä lempeasti tummilla silmillään. Tuona päivänäkään ei kyyneliltä vältytty.



Poikamme juoksi kappelissa aluksi sinne tänne, ja tutki uteliaana paikkoja, mutta kun toimitus alkoi istui hän kiltisti isoveljensä ja tämän tyttöystävän keskellä. Kun katsoin häneen, hän hymyili takaisin minulle. Minulla oli todella hyvä olla. Olin niin onnellinen




































































Kommentit