B-Side

Holy Grail! Päivän hyvän työn voi tehdä ilmeisesti yli mantereitten. Menin sitten voittamaan Tidalin arvonnassa liput Jay-Z:n B-Siden konserttiin New Yorkissa 16.5. Siis voi elämä! Sen kerran kun menen voittamaan ja jotakin näin huikeeta, pitää tapahtuman sattua tuhansien kilometrien päähän.


Hihkuin aamusta innosta piukeena, ihan mieletöntä! Mutta sitten aloin pohtimaan mitäs nyt. Mielelläni olisin New Yorkiin lähtenyt, muttei työt anna kyllä mitenkään myöten. Päätin lahjoittaa lippuni. Laitoin kyselyn Facebookiin josko joku tuttu taikka tutun tuttu sattuisi olemaan New Yorkissa viikon päästä. Ei reagointia. Sitten menin Tidalin ryhmään Twitterissä ja lähdin selaamaan sinne jätettyjä viestejä. Silmiini osui neljä epätoivoista viestiä Rachaelilta, joissa hän kysyi ovatko muut Tidalin arvonnassa olleet saaneet jo lippunsa. Päätin ottaa yhteyttä Rachaeliin. Meni hetki kunnes tuli viesti "I really can't thank you enough !! This is amazing". Oli aika hienoa jatkaa tuosta keskustelua.



 "I am in total shock and disbelief right now - you have no clue what this means to me I am born and raised in Brooklyn - living in Staten Island now - a true fan from the age of 12 !! Where are you from? Are you sure you can't make it?"

Jay Z järjestää siis New Yorkissa 16. ja 17.5. Tidal X Jay-Z B-Side-konsertin joka on yksi osa Tidalin ohjelmaa, jonka kautta tähdet voivat luoda ainutlaatuisia kokemuksia ja vuorovaikutusta fanien kanssa. Jay Z ilmoitti yksinomaan Tidalin tilaajille, että konsertissa tullaan kuulemaan artistin kappaleita joita hän ei ole koskaan esittänyt lavalla, taikka kappaleita jotka ovat kulkeneet hänen mukaan yli vuosikymmenen ajan. Ainut tapa saada liput tähän intiimiin konserttiin oli luoda oma B-Side soittolista Tidaliin ja jakaa se Twitterissä. Oon jo nyt niin onnellinen Rachaelin puolesta. Vaikka tottakai harmittaa etten tuonne pääse. Toivottavasti kaikki tulee menemään hyvin. Liput saa printattua vasta lauantaina klo 15 New Yorkin aikaa. Ai niin, se mun voittosoittolista. Tässä. Nimi on täältä rakkaasta blogistani - se toi minulle onnea.


Kommentit