Talvelle ja kesälle

Nyt kun ollaan tässä epämääräisessä välikaudessa tietämättä onko tämä enää talvea vaiko jo kenties kevättä (kesää nyt ei todellakaan) niin hirmuisen hankalaa on tietää mitä tuonne ulos pukee päälle. Alan olemaan todella tuskastunut bussissa istumiseen pitkän ja kylmän ja pimeän talven jäljiltä. Inhottaa se istuminen siellä kuin sillit purkissa joten pyöräjalkaa kutittaa lievästi sanottuna jo aika lailla.

Mulla vaan on pienoinen ongelma, taikka ei se mikään pieni ole, nimittäin tämä elopaino jota ei saa alas tekemälläkään. Lähinnä huvitun kun ajattelen itseni istumassa maantiekiiturini Bianchin satulassa. Tuolla se eteisaulassa nököttää, odottaa kärsivällisesti polkijaansa. Mutta mitä minä meninkään tekemään. Annan nyt Bianchin olla teloilla sen verran kun mies tarvitsee sitä seuraavaan triathloniin ja ostaa päräytin uuden hybridipyörän. Juu, se on tämä kevät joka sai pasmani totaalisesti sekaisin. Hirveä polte on päästä hyppäämään satulan selkään ja ajaa hurauttaa työmatkat omin lihasvoimin. Sovin tällä hetkellä paljon paremmin hybridin selkään kuin maantiepyörän. Jos vielä lisää voin puolustella asiaa itselleni niin tässä hybridissä on pistosuojatut renkaatkin, juu juu. Bianchissa menee renkaat takuulla puhki jo menomatkalla töihin.






















Sitten tein tässä vähän aikaa sitten elämäni huudon Huuto.netissä. Aika vähän tätä sivustoa harrastan, en tykkää siitä huutamisesta, mutta tällä kertaa voi kyllä sanoa että kannatti. Tein suorastaan pienoisen sijoituksen. Canada Goose takin ohi olen kaupoissa kävellyt nopsaan ja syvään huokaillen. En ole viitsinyt edes vilkuillakaan noitten suuntaan koska ne maksaa ihan tajuttoman paljon. No jostakin syystä Huuto.netissä päätin vilkaista Canada Goosien tarjonnan puolelle ja Voilá. Onnistuin huutamaan itselleni Trilliumin hintaan 249 euroa. Esimerkiksi Suomen Partioaitassa, joka myöntää tälle elinikäisen takuun, takki maksaa 669 euroa.

Takki saapui eilen hyvin pakattuna postiin josta kävin sen noutamassa ja tästä uudesta ihanasta tuttavuudesta tulee takuulla elinikäinen kaveri. Takuuvarmasti aito takki oli kuin uusi, ei minkäännäköistä käytön jälkeä. Takin hupun reunuksessa on käytetty villikojoottia. Canada Goose ei käytä tarhattujen eläinten turkiksia. Harmi vaan, että nuo kylmät kelit meni jo, mutta eiköhän niitä kelejä jälleen ensi talvena saada ihan riittämiin.

Kommentit