Down

Varoitus! Sisältää rankkaa alakuloa...

Niimpä. Nyt se iski. Totaali hälläväliä koko helkutin arki. Mulla on vaan mieli koko aika Niin siellä jenkeissä ettei mitään rajaa. Suoraan sanottuna vituttaa olla täällä. On mulla palautumiset kestäneet reissuista aina sen jonkin aikaa, mutta tässä tapauksessa ei tahdo tämä olotila mennä ohi. Ehkä nuo aikaerojutut sekoitti mut kokonaan.

Eilen kävimme asuntomessuilla Tampereella ja mulle ne talot oli oikeastaan ihan yksi ja hailee. No, sen verran vaikutusta käynti messutaloissa aiheutti, että oma pikkuinen olohuone näyttää suorastaan jätti-isolta messutalojen olohuoneisiin verrattuna. Ja meillä on oikeastaan tosi mukava ja viihtyisä koti, vaikka vähäsen ahdas onkin. Miksi ihmeessä tehdään noin pieniä huoneita, meikäläinen ei ymmärrä?!?

Yhtä ainoata wow-elämystä en yhdessäkään talossa kokenut. No ehkä Villa Ilossa ja Casa Fortessa koin pienoisia huokauksenomaisia hetkiä, mutta muuten talot olivat hyvin pliisuja ja ahtaita. Missä on säiltystilat ja keittiönkaapit?

No joo, ettei nyt lähde ihan lapasesta niin pakko se on vaan mennä eteenpäin. Tosin lottohakemus on vetämässä joka suuntaan, ja syyslomalle alkaa pikkuhiljaa avautumaan paikka jonne nuorison kanssa voisi lähteä.



Kommentit