Nannaa

Sillä aikaa kun osa nuorisosta lähti viettämään kesän ensimmäistä lintsipäivää ja yhden lähtiessä BMX-harrastukseensa meikäläinen suuntasi Sellon Elixiaan Cycklingmaratoniin vol. 2. Tällä kertaa voin todeta, että alakerta on hieman hellänä.. Olen useat kerrat pohtinut topattujen pyöräilyhousujen hankintaa ja tänä kesänä ne voisi hyvinkin tulla jo pikkuhiljaa kyseeseen. Mutta erittäin kivaa oli. Oli täysin erilainen kaksi ja puolituntinen mitä viikko sitten. Sellossa mentiin pikkaisen hitaammiin, mutta huomattavasti raskaammilla vastuksilla. Musiikki oli rauhallisempaa, tappotahtia silti mentiin.

Knife party - Internet friends (You Blocked me on Facebook and now you're going to die) Tää on hurrrja

Erään kappaleen loppupuolella noustiin viideksi sekunniksi seisten polkemaan ja viideksi sekunniksi istuen polkemaan, again, again and again, välillä lisättiin sitä vastusta ja mentiin taas. Voi varmaan kuvitella, että hiki siinä lentää. Oikeesti irvistellen pakotin itseni loppuun saakka, meikäläinenhän ei luovuta. Sellossa oli hieman huonommat eväät. Jaettiin vain vissyä ja siinä se. Olin varautunut energiajuomalla ja kyllä minulla vatsa lopussa jo kurni. Tankkasin urakan jälkeen proteiinijuomaa ja kävin syömässä tulisen kanakeiton, ihan meinas alkaa huipata.

Swedish House Mafia - Greyhound

Ja ihan kuin en Stockmannin Hullujen päivistä olisi jo tarpeeksi saanut niin vielä sinne tuon rääkin jälkeen. Ollaan miehen kanssa käyty siellä joka päivä keskiviikosta lähtien, ollaan siis ihan hulluja. Mutta tekee siellä löytöjä. Olen kahminut pojille vaatteita, kotiin tavaroita, parfyymejä ja vaikka mitä. Delistä löytää mitä ihanimpia salaatteja, leipiä ja tottakai niitä kuuluja hulluja munkkeja. Voi kun voisi vaan syödä. Mutta huomenna ei enää. Eikä ehtisikään. Mies aloittaa juoksut tältä kesältä, tiedossa on puolikas maratooni. Saas nähdä kuinka kulkee. Cooperin testissä viime viikolla tulos oli jälleen parempi kuin edellisellä kerralla. Finlandiahiihdossa mies hiihti puoli tuntia nopeammin vaik´ei koko talvena ollut jalallakaan astunut ladulle. Hyvä, että sujuu.

Gotye - Somebody that i used to know

Kommentit