Mennään ja meinataan

Kiitos Meanwhile in Longfield kommmentistasi ja ihanista resepteistäsi blogissasi kun tuskailin painonnousustani. Aion kokeilla neuvoasi käymällä siellä vaa´alla viikkopunnitusten sijasta joka päivä. Olet oikeassa. Tietty aika kuusta vaikuttaa ainakin minulla painoon ja turvotus lihaksissa. Mulla on vieläkin ainakin pohkeet ihan turvokissa työpaikan muuton takia, joten nestettä on varmasti myös kertynyt. Elikkä toiveikkaina edetään tässä nyt.

Olen aikoinani laihduttanut 94 kilosta 62 kiloon, elikkä 32 kiloa. Tuosta minulle tuli takaisin pikkuhiljaa 17 kiloa. Painan siis nyt 79 kiloa. Vakaa aikomukseni on päästä takaisin sinne 62 kiloon hinnalla millä hyvänsä, tai no, ei ihan millä tahansa mutta parhaani teen. 62 kg on minulle sopiva paino, vaatteet menevät hyvin päälle enkä näytä luuviululta. Niin, ja pituutta minulla on 168 cm.

Olin saanut laihdutettua jo 8 kiloa pois ennen reissuamme etelä-saksaan. Painoin sieltä tullessa 76 kiloa, ja sen jälkeen lisää tuli tuo kolme kiloa. Mulla oli siinä kyllä hetki etten ajatellutkaan minkäännäköisiä painonpudotuksia kunnes heräsin taas.

Perjantaina olin niin masentunut ettei tosikaan. Koko päivän pyöri ajatus mielessä että miten voi olla! Tämän johdosta repsahdin ja marssin karkkihyllylle ostaen shipsejä, pandan toffeesuklaata ja englantilaisia lakuja. En nyt ihan kaikkea syönyt, mutta melkein ja itseinho oli sitten perjantai-illalla huipussaan. Lauantaina rehkin ihan hulluna tunnin crosstraineilla ja treenasin salin puolella vielä. Taas ollaan valoa kohti menossa.

Kommentit

  1. Ihanaa, että kommenttini ilahdutti! :) Tosin ainakaan tämän päiväisen postauksen reseptiä ei kannata tehdä jos kamppailee painon kanssa. ;)

    Painonpudotus on tosi rankkaa hommaa, ainakin henkisesti. Montakohan kertaa olen alkanut itkeä kaupassa karkkihyllyn luona, heittänyt esim. hammastahnapurkin lattialle vaa'alla käynnin jälkeen tai kaivanut roskista juuri sinne heittämiäni herkkuja..? Lukuisia ja taas lukuisia kertoja.. Mutta se tunne on kyllä korvaamaton kun onnistuu taas tiputtamaan muutaman kilon onnistuneiden (ja herkuttomien) päivien ja viikkojen jälkeen.

    Tänä aamuna en vaa'alle uskaltanut mennä.. Takana on bileinen ja suklainen viikonloppu, joten vaaka saa olla piilossa keskiviikkoon asti, ihan vain oman mielenterveyden takia. :)

    Ja onnea sulle pudotetuista kiloista, mieletön saavutus!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti