Cycklinmaraton korkattu

Olisin voinut jatkaa spinningmaratonia vielä vaikka kuinka ja kauan lisää. Ihanaa!! Aamulla jännitti aika lailla. Tuntui ettei aika riittänyt mihinkään, vaan hirveällä kiirellä kaikki valmistelut - juu, olisin voinut olla eilen illalla viisaampi ja laittaa kaikki kamppeet valmiiksi, mutta äkkäsin vasta kymmenen aikaan illalla että kaikki treenivaatteet likaisena pyykkikaapissa ja nekin piti vielä huitaista pyykkikoneeseen. Mun pitäisi ilmeisesti vähän alkaa harjoittelemaan tuota ajankäyttöäni.

En ehtinyt aamulla syödäkään mitään ja mietitytti aika lailla miten ihmeessä jaksan, mutta minähän jaksoin oikein hyvin. Veden lisäksi ostin energiajuomaa ja proteiinijuomaa urakan jälkeiseen palautumiseen. Maratonin aikana jaettiin energiajuomaa lisää ja erilaisia hedelmälohkoja mikä oli suorastaan loistavaa.

Yhtään en luistanut, jättänyt tekemättä, päinvastoin poljin seisten ja raskaammalla vastuksella välillä mitä olisi pitänyt. Mä nautin ihan kybällä. Oon varmaan jonkin sortin masokisti kun nautin tollasesta rääkistä. Taikka sitten nyt vain on tuon jälkeen sellaiset endorfiinihöyryt päällä, että kaikki tuntuu hyvältä.

Siis tosi mageeta!

Maraton koostui alkulämmittelystä, kolmesta 45 minuutin osioista joihin kuului mäkiä, tuulista säätä, tasamaastoa kiihdytyksiineen ja kirimisineen sekalaisessa järjestyksessä sekä loppurauhoittumisesta venyttelyineen. Kestäen siis yhteensä 2,5 h. Maratonin veti kaksi ohjaajaa, molemmilla vähän eri musiikit mikä oli ihan hyvä. Daruden tahdissa oli erittäin miettyttävää polkea, hyvä tempo. LMFAO:n Sexy and I know it on ihan huippu. Kertosäkeen aikana on ihana vetää ahterinsa siitä satulasta ja polkea niin  h e l v e t i s t i. Armoa ei tuolla tunneta.

Saatampa osallistua seuraavaan cyckilingmaratoniin nopeammin kuin olenkaan osannut ajatella...








Kommentit