Shoppailua

Lompakko huutaa tyhjyyttään, tuli kesäna aikana tuhlailtua kaikkeen ihanaan ja toosi tarpeelliseen :)
Finnairin Taxfreestä lähti mukaan Kreetan reissulle Diorin Expert TR-Studio Make-Up Palette, nyt kun vaan raaskisi käyttää noita ihania luomivärejä ettei ne vaan kulu...
Kreetan matkalle mukaan ostin Stadiumista kahdet bikinien yläosat sekä yhden alaosan. Stadiumin bikinit vaan parin vuoden kokemuksella on ihan parhaat. Istuu hyvin ja näyttää hyvältä. Tosin muutamat samanmalliset tuli rannalla vastaan, tuolta ei pysty välttymään. Reissuun mukaan lähti myös Reebokin Easytone Sandaalit. Ajattelin, että kun kuitenkin tulee käveltyä paljon niin miksen samalla koittaisi ottaa siitä irti maksimaalista hyötyä. Easytonen funktio on tasapainoilussa, jonka pitäisi tehostaa kiinteytystä ja rasvanpolttoa. Easytone-sandaalit keinuvat kävellessä etu- ja sivusuunnassa pohjassa olevien tasapainopallojen ansiosta. En minä kyllä mitään kiinteytymistä todellakaan ole huomannut, mutta helkutin hyvä noilla on kävellä, pehmentää askeleista koituvaa iskua.


Toki reissuun ei voinut lähteä ilman uusia aurinkolaseja joten sellaisetkin piti ostaa. Olen kauan haaveillut RayBanin Aviator-laseista ja tilasin ne piilolinssitilauksen ohessa LensWaylta todella edullisesti. Maksoin niistä vain 90 euroa kun ne normihinnaltaan ovat 140 euron luokkaa. Onnisti :)


Ja ihan kesäloman aluksi innostuin Instrun tarjouksesta, eurolla kehykset-kampanjasta. Vaikkakaan en sitten hyötynyt tuosta tarjouksesta mitään. No Guccit lähti liikkeestä kuitenkin puolella hinnalla. Olin jo aiemmin keväällä ostanut kakkulat Specsaversilta ja se oli ensimmäinen ja viiminen kerta kun siitä liikkeestä ostan yhtään mitään. Näihin "hengettömiin" olen todella tyytyväinen.

No mitäs sieltä itse Kreetalta lähti mukaan... Punaviiniä :) Se on niin hyvää ja edullista. Ja yksi Fedora-hattu. Hattu on todella oivallinen auringon paahteessa ja aamulla koiraa ulosviedessä kun tukka ei ole niin edukseen. Menee se kaupungillakin oikein hyvin.

Kommentit