Laukkuasiaa

Kiikutin miehen Louis Vuittonin Daniel MM Graphite Canvas messengerbagin huoltoon tuossa maaliskuun alussa. Syy tähän oli olkahihnan murtuminen. Laukkua oli käytetty himpun yli vuoden verran ja uskoisi leveän olkahihnan kestävän murtumatta normaalia käyttöä, tämäpä ei kestänyt.


Ah, niin ihanassa Pohjoisespan Vuittonin liikkeessä laukku tarkistettiin läpikotaisin, joka ikinen sopukka ja nurkkaus tutkittiin?!? Tämän jälkeen myyjä kertoi, että joko korjaus menee takuun piiriin taikka joudumme maksamaan korjauksesta. Tässä kohti sanoin myyjälle, että kyllä uskoisi laadukkaan laukun kestävä normaalia käyttöä ja kun vasta reilu vuosikin on kulunut. Myyjä lupasi suositella Pariisiin korjattavaksi lähetettävälle laukulle takuun piiriin menemistä. Meille soitettaisiin kun ovat arvioineet laukun Pariisissa ja kertoisivat mihin päätyvät korjauksen suhteen. Laukku jäi liikkeeseen. Arvioiduksi korjausajaksi kerrottiin kaksi kuukautta, johtuen maailmanlaajuisesta ruuhkasta. Wow, empä ennen olekaan tuollaista kuullut.


Sitten huomasin saamassani kuitissa virheen. Olin antanut puhelinnumeroni väärin. Soittelin liikkeeseen saamatta koskaan ketään kiinni. Onhan tämän luokan liike toki erilainen kun esim. Nummelan Hong Kong, mutta edes joskus jos joku siellä vastaisi puhelimeen.. Yksi lauantai sitten, muutenkin kun keskustassa olimme, päätimme käydä liikkeessä muuttamassa asian. Meitä ennen palveltiin nuorta naista ja voin sanoa, että pieni kateellisuuden häiven käväisi katsellessa sitä shoppailua. Osti itselleen kolme erinäistä Louis Vuittonin tuotetta ja tämän lisäksi vielä kolme erinäistä asiaa lahjaksi. Voisipa itse tehdä joskus noin.


Sitten tuli soitto tuossa huhtikuussa. Laukku oli arvioitu Pariisissa ja myyjä kertoi korjaushinnaksi 95 euroa. Mies täsäs kohti innostui ja sanoi ettei suostu maksamaan summaa. Sai soitettua aika nasevan puhelun liikkeeseen ja korjaushinta saatiin nollaan. Menee kolme viikkoa ja mulle soitetaan taas. Jälleen kerrottiin, että arvioiduksi korjaushinnaksi on saatu 95 euroa, olin että what? Onneksi myyjä muisti tässä vaiheessa mitä laukun korjaamisesta oli sopinut miehen kanssa ja hinta edelleen nollassa. Nyt tässä on toukokuun alku ja vähän jo odotellaan koska se laukku saataisiin takaisin.

Kommentit