Louis

Meidän Yorkshiren Terrieri Louis on aikas hassu otus. Se rakastaa yli kaiken kaikenmaailman rapsuttamista ja paijaamista. Louis täyttää toukokuun lopussa kaksi vuotta ja on vasta viime aikoina oppinut sisäsiistiksi. Tuo oli tiedossa kyllä, että kestää, mutta aika helpotus kun sisäsiistiksi vihdoinkin oppi.

Louis inhoaa yli kaiken bussilla ja autolla matkustamista. Eilen käytiin vähän ajelemassa ja kotiin kun palattiin niin kyllä sai lempilelu (kana) kovaa kyytiä ja kuulla murinaa sekä ärjymistä. Louis pitää minua lauman johtajana, mikä on joskus tosi ärsyttävää (mutta enimmäksen mukavaa). Joskus töitten jälkeen olisi kiva ihan vähäksi aikaa oikoa sohvalle niin jossakin kiiluu aina kaksi silmäparia, että josko tuo laiskapaska nyt edes vähän jaksaisi leikkiä ja rapsuttaa (yleensä se on pakko jaksaa). Toisaalta Louis hakee aina ensimmäisenä minulta turvaa jos jokin asia pelottaa, se on hellyyttävää.

Louis vihaa myös yli kaiken imuria. Se ei voi sietää sen ääntä ollenkaan. Kerran oli pokassa pitelemistä kun imurointi oli lopetettu ja alkoi koiran etsintä, sillä kertaa toinen löytyi kenkähyllystä, takimmaisesta osasta.

Louis ei räksytä eikä hauku. Ulkoillessa ottaa kaikki vastaantulijat, niin karvattomat kuin karvallisetkin mitä suurimmalla ystävällisyydellä ja leikkisyydellä vastaan. Louis on ihana persoona. Tuossa yksi päivä juteltiin hyvän työkaverin kanssa koirista. On ne vaan niin rakkaita, ja antaa ne vaan niin paljon.


Kommentit