Milloin viimeksi?

Nukuit päiväunet - Pääsen nukkumaan päiväunia aivan äärimmäisen harvoin. Haluaisin kyllä, mutta pienen leikki-ikäisen lapsen äitinä se ei ole mahdollista. Joskus kun nukutan poikaa päiväunille saatan nukahtaa hetkeksi itsekin. Sitten havahdun siihen, mitä kaikkea pitää ehtiä tekemään ja nuo lapsen päiväuniajat ovat sellaisia hetkiä jolloin pystyn asioita paremmin hoitamaan. Nukkuisin niin mielelläni päiväunia enemmän jos voisin, välillä väsyttää aivan julmetusti. 



Nauroit kyyneleet silmissä - Nauroin aidosti ja kunnolla vedet silmissä perjantai-iltana 27. elokuuta kun poika päätti haluta meikata isänsä. En muista koska viimeksi poika olisi niin keskittyneenä tehnyt jotakin kuin silloin. Lopputulos oli jotakin Jokerin ja Uuno Turhapuron väliltä, mutta voi miten tyytyväinen poika oli. Aluksi meinasin, että ei saa nauraa, mutta se tuli vain niin spontaanisti ja suorastaan pakosti, että en voinut mitään. Se teki hyvää. Me kaikki naurettiin vatsat kippurassa. 

Pelkäsit - Viime sunnuntaina kun sain kuulla läheisen ihmisen sairastuneen syöpään. Siinä pysähtyi elämä hetkeksi. Väkisinkin mieleen tuli ajatus, mitä jos tämä ei pääty hyvin? 

Teit hutiostoksen - Musta tuntuu, etten taida tehdä hutiostoksia. Kaikki tulee kyllä tarpeeseen. Tai no, eräs parfyymi on vaivannut. Ne tuoksuu liikkessä aivan erilaiselta mitä omalla iholla kotona. 

Ostit jotain, jota kaduit heti - Ei kyllä ihan nyt heti tule mieleen. 

Kävit ulkomailla - Viime kesänä Virossa, kahdesti. 

Kävit kirkossa - Poikani ristiäisissä 17.11.2018. Ne olivat ihana tilaisuus. Koko päivän oli ollut ruman harmaata, mutta kun pääsimme iltapäivällä kirkkoon aurinko tuli esille pilvien taa ja sai aikaan maagisen valon.  

Kävit naku-uinnilla - Loppukesästä 2020. Olimme mökillä Mäntyharjulla ja siellä saunan yhteydessä sitten. 

Kävit treffeillä - Täytyy myöntää, että minulla on ikävä kahdenkeskeistä aikaa mieheni kanssa. Meillä ei ole tukiverkostoa, jotta pääsisimme viettämään parisuhdeaikaa, sille pitääkin löytää pieniä hetkiä arjessa. Etätyö on sikäli ollut meille armollinen, että olemme voineet käydä yhdessä lounailla päiväsaikaan työn lomassa. 

Katsonut kauhuelokuvan - Kävimme katsomassa The Ring-elokuvan elokuvateatterissa vuonna 2002, eikä sen koommin ole tarvinnut kauhuelokuvia katsella. Siskopuoleni järkyttyi pitkäksi aikaa ja sain noottia hänen äidiltään. 

Söit jotakin hyvää salaa Oscarilta - Oscar suurin herkku on mansikkajäätelö. Olen tainnut joskus salaa häneltä syödä sellaisen illalla kun hän on mennyt nukkumaan. 



Koit taloudellista epävarmuutta - Minulla on säännölliset tulot, mutta tuntuu, että se mitä tulee se myös menee. Säästöön ei jää mitään (tälle asialle tulisi tehdä jotakin). 

Rakastuit - Olen elämässäni ollut kunnolla rakastunut kolmesti. Ensimmäinen naiivisti, toinen palavan tulisesti ja kolmas pysäyttävästi. Rakastuessani olotila on sellainen äärimmäisen ihana, vatsanpohjasssa menee perhosia eikä saa nukutuksi kun on niin onnellinen. Rakastaessa sitä huomioi toista arjessa pienin teoin, kuuntelee ja tukee. Iltaisin on ihana käpertyä yhdessä sohvalle. 

Laskit liukumäessä - Viime talvena Träskandanin puiston pitkässä liukumäessä. Voi että se oli hauskaa. Toivottavasti tulevana talvena jälleen. 

Olet nolostunut - Viime keväänä onnistuin töissä jotenkin ihmeen kaupalla merkitsemään tapaamisen kalenteriin väärälle päivälle. Onneksi tästä ei koitunut kenellekään sen suurempaa haittaa, mutta kyllä mua hävetti. 

Katsonut elokuva alusta loppuun - Kävin yksin ihan elokuvateatterissa sunnuntaina 22. elokuuta  katsomassa The Father-elokuvan, että saan katsottua sen alusta loppuun. Elokuva oli ihana, vaikkakin aihe hankala, ja se kesti aivan liian lyhyen aikaa. Itku tuli väkisin elokuvan lopussa. 

Tanssit baarissa - Tästä on hyvin, hyvin pitkä aika. Se oli vuonna 2012 kun olimme Memphisin Beale Streetillä. Olimme kuunnellet alkuillan ihanaa mustaa musiikkia ja siirryimme johonkin toiseen baariin kadulla. Siellä oli menossa sellainen ryhmätanssi ja mun oli aivan pakko osallistua siihen. Koreografiasta en ymmärtänyt mitään, menin vain muiden mukana, ja kyllä oli hauskaa. Tuosta jäi hauska muisto. 

Pyysit ulos miestä, johon olet tutustunut netin ulkopuolella - Tästäkin on aikaa yli 14 vuotta. Olen tyytyväinen näin jälkikäteen, että pyysin. Siitä alkoi elämäni toinen rakkaustarina. Tätä lämmöllä muistaen. 

Olet saunonut - Aivan liian harvoin. Nyt ihan hävettää, kun en edes muista koska viimeksi. Ehkä tosiaan viime kesänä naku-uinnin yhteydessä. Saunoisin mielelläni enemmän, meillä on kotonakin sauna. Olen jotenkin niin ylivirittyneessä tilassa ja poikki iltaisin sinne mennäkseni, etten pystyisi rentotumaan. Ehkä tosin rentoutuisin siellä jos sinne vain menisin. 

Teit ostoksen, josta tuli hyvä mieli - Kalasataman Redissä on meneillään kansainvälinen Robopark-näyttely. Ostin meidän koko perheelle liput sinne. Oscar on huumaantunut roboteista ja niitä siellä on jopa 50 kappaletta. 

Olit yksin koko viikonlopun - Mieheni oli vanhimman poikansa kanssa viikon lomamatkalla joskus vuonna 2013. Tällöin olin ihan yksin. 

Olet suudellut - Viime viikonloppuna, muuten pusutellut. 

Ostit huonekalun - Ostimme pojan huoneeseen senkin leluille. Halusin sellainen syvän ja jossa on ovet, että lelut saa välillä piiloon. 

Kävit hierojalla - En ole suomessa koskaan käynyt hierojalla. Thaimaan matkoilla olen käynyt monestikin. Olen saanut töissä lahjaksi päähieronnan, kumpa pääsisin käyttämään sen. 

Uimahallissa - Kävin poikani kanssa Lohjan Neidonkeitaassa heinäkuun lopulla. 

Söit ulkona - Parisen viikkoa sitten Ison Omenan Spagetteriassa. Käymme aika usein ulkona syömässä. Helsingissä on hankala löytää ravintolaa jossa olisi pienelle lapselle maistuvaa ruokaa, muuta kuin ranskalaisia ja nakkeja. 

Joit alkoholia - Kesäkuun lopulla ihanan työkaverini läksiäisissä. Meillä oli ihana, hauska ilta kuuman Helsingin illassa. 



Suutuit - Kun suutun, nielen sen ehkä sisäänpäin ja kiehun mielessäni. En sillä tavoin ole suuttunut ääneen pitkään aikaan kenellekään. Valitettavasti oma mieshän se on ensimmäisenä tulilinjalla yleensä jos pitää antaa kuulua. 

Yövyit ulkona luonnossa - Siitä on neljätoista vuotta aikaa. Kielletyllä alueella Kuusamon Kiutakönkäällä (Aivan rannassa siis joen lähellä). Tosin puolet yöstä hyttysten takia autossa. Se aamu oli upea kun herättiin. Oli usvaa ja aurinko nousemassa. Minulle keitettiin pannukahvit ja se maistui niin hyvälle. 



Kommentit