Let me drive

Rakastan ajaa autolla ja kuunnella hyvää musiikkia - kovaa, joskus jopa laulankin. Aion ottaa kaiken hyödyn irti ensi viikolla koittavalla eteläkarjalan matkallani, ja todellakin kuuntelen musiikkia. Eikä haittaa vaikka sitä kerrankin ajaisi vähän hitaampaa. 



Alle viikko sitten julkaistiin tämä Jessie Waren Hot N Heavy ja oon ollu ihan myyty. Ei pelkästään biisi vaan tuo video. En voi kuin häkeltyneenä katsella miten upeasti Mimi Maxwell tanssii. Se on upeaa ja seksikästä menemättä kuitenkaan yli. Hän on luonnonlapsi tanssiessaan - tekee siitä hyvin helpon näköistä vaikka varmasti on vaatinut tuntikausien harjoittelun. Hänestä näkee, että on sinut vartalonsa kanssa, eikä pelkää näyttää sitä. Niin upeaa. Videon koreografia on myös huikea, koko video on kuvattu kokonaan yhdellä otoksella. Videon lopussa voi kuulla kuinka kuvausryhmä alkaa hurraamaan eikä syyttä. Videossa on jotakin hieman Flashdanceen viittaavaa, tosin jos tällaista tanssia olisi Flashdancessa nähty, olisi elokuva sensuroitu, Too Hot! Videossa on myös aivan ihana, yksinkertaisen ja rosoinen ympäristö, eikä miestanssijaa ole moittiminen, päinvastoin - mikä tasapaino, huh! Jessie Waren Remember Where You Are on myös loistava. 


Sitten on Hayden Jamesin, Gorgon Cityn ja Nat Dunnin yhteinen biisi - Foolproof. I just love it. Jotenkin hieman apea, surullinenkin, mutta samalla herkkä ja sisällöltään kaunis - ehkä vähän samanlainen kuin kuuntelijansakin. 

Sitten tulee Sebastian Noton Askelii. Voi elämä miten ihana. Tää on kunnon kesäbiisi jos mikä. Ei haittaa vaikka laulajan joistain sanoista ei välillä tahdo saada selvää - viis siitä. Voin jo nähdä itseni istumassa auton ratissa fiilistellen tämän tahtiin. Se on se päivä jolloin en laita hiuksia kii, tukka hulmuten laitan menemään ja saatan tanssia ilman kenkii päivän päätteeksi. Sebastian Noto on ollut minulle täysin vieras artisti, mutta jos nyt tulisi keikka vastaan voisin mennä sinne heti. Itsekäs on myös hyvä, tykkään sanoista. 

Ja aina vaan paranee, myös Paula Vesala on julkaissut uuden biisin Kysy mua ulos. Hän on onnistunut tämän kanssa todella hyvin. Pitkiin aikoihin olen hänen biisien suhteen ollut vähän, että tjaah. Ei varmaan tarvitse kertoa kuinka hyvälle tuulelle tulen tästä. Tästä tulee mieleen menneet ihanat kesät, nuoruus ja vapaus. Paula on onnistunut siinä, että tämän kuunneltua ei voi kuin hymyillä. 



Tästä vanhasta silmäniskentäkuvasta reissussa tulikin mieleeni, tietääkö kukaan hyviä taukopaikkoja kutostien varrella? 

Kommentit