Parasta fiilistä ja tähdenlentoja

Meillä töissä on meneillään työhyvinvointimaaliskuu ja sen tiimoilta saamme vapaasti valita itselle sopivimman ajankohdan virkistäytyä neljän tunnin verran käyttäen työantajan aikaa. Hieno ele, joka ehdottomasti piti käyttää. Olen halunnut jo pitempään käydä Hollolassa Kiikunlähteellä - se kun on tituleerattu Suomen kauneimmaksi lähteeksi - ja nyt koitti sopiva aika siihen. Eikun auton nokka kohti Lahdentietä ja musiikki täysille, ihanaa. 

Toisin oli lähteellä. Siellä minua kohtasi hurmaava hiljaisuus ja ihanasti lämmittävä aurinko, päivä sopi paremmin kuin hyvin vierailla siellä. En olisi halunnut lähteä ollenkaan pois. Lähteessä uiskentelevilla sorsilla oli jo selvästikin kevättä rinnassa, ja niitä oli kiva seurata. Yksi tosin ontui hirmu pahasti ja sen puolesta teki tosi pahaa. Lähteellä käynnillä oli rauhoittava vaikutus, vähään aikaan en ole kuullutkaan sellaista hiljaisuutta. Tosi mukavaa vastapainoa ihan kaikelle pitkiin aikoihin. 


























Perjantai-illan päätteeksi lähdin vielä hyvän ystäväni kanssa revontulia metsästämään Vihdin taivaalle Hiidenjärven rannalle ja Kokkokalliolle. Onneksi on olemassa tällainen kanssasisko, joka haluaa lähteä mukaan. Revontulia oli luvattu hyvin näkyväksi, olihan kevätpäivän tasauskin. Ikävä kyllä tällä kertaa emme revontulia nähneet, mutta muutoin taivas oli superkaunis ja kirkas. Ja me molemmat näimme tähdenlennot.







Kommentit