Music feeds the Soul

Tänä aamuna heräsin huomatakseni, että Super8 & Tabilta oli julkaistu uusi musiikkivideo - In this life. Video on niin kaunis! Katselin sen häkeltyneenä ainakin kolme kertaa ja hymyilin hyväntuulisena koko aamupäivän. Mikä parasta, kokoonpanon toinen jäsen Tab on vanha koulututtu. Tosi mahtavaa. 

Aika lailla viime syksy meni uuden musiikin osalta todella vaisusti. Ihmettelin mikseivät artistit julkaisseet sen enempää musiikkia. Itsestäni tuntuu, että tämä on juurikin se aika jolloin ihmiset sitä tarvitsevat. Ehkä kamala korona-aika ei ollut sopiva musiikin luontiin. Taikka sitten ollaan haluttu tarkoituksella pitää luovaa taukoa kerran siihen tuli ikävällä tavalla mahdollisuus. 



Elämässäni ei mene päivääkään etten kuuntelisi musiikkia, en pärjää ilman sitä. Kuuntelen sitä iloon, suruun, muuten vaan ja ihan kaikkeen, joskus se on minulle pakopaikka johon vetäytyä. Eläydyn voimakkaasti mukana ja jos joku jackpot-biisi iskee, kuuntelen sitä useita viikkoja. Viimeisen kuukauden aikana on tapahtunut musiikkirintamalla jotakin, siellä on ollut selvää heräämistä josta olen todella iloinen. Uusimpana suurempana julkaisuna on Justin Bieberin albumi Justice - se on todella hyvä. Olen kuluttanut kohta loppuun kappaleen Deserve You. Loooooving it. 

Samoin pitkästä aikaa Ferry Corsten julkisti uutta musiikkia sinkulla High On You, sanomattakin on selvää, että tämä soi usein. Rakastan kappaletta. 

Ja David Guetta teki sen mihin kukaan muu dj ei pysty. Hän on järjestänyt korona-aikana hyväntekeväisyyden nimissä neljä eri live stream keikkaa New Yorkista, Miamista, Pariisista ja Dubaista. Varsinkin tämä viimeinen, Dubaista kotikatsomoihin suunnattu kollaasi on henkeäsalpaavan upea. Sen tekemiseen on upotettu rahaa ja se näkyy. Ja hyvä niin. (Alla video, Enjoy!)

Kommentit