Game of Thrones, kuvauspaikkoja Dubrovnikissa

Sain kahdeksan kauden Game of Thrones -urakan päätökseen viime lauantaina. Jäin ihan totaalisen koukkuun sarjaan kun päätin toukokuisen Kroatian matkan, ja Dubrovnikin vanhassa kaupungissa käynnin, jälkeen kurkistaa sarjaa miltä se vaikuttaa. En siis ollut nähnyt jakson jaksoa koskaan, ei olisi voinut vähempää kiinnostaa, mutta näin siinä vain kävi.

Kirjoitin Facebookiin seuraavasti "Ehkä piinaavinta hetkeen. Aloitin #GameOfThrones ’in katsomisen toukokuun 12. päivä ja sain sen päätökseen juuri hetki sitten. Kynnet on purtuna ja monena aamuna silmät olleet valvomisesta ristissä. Huh! Jos joku osasi koukuttaa niin tämä. Kahdeksannen kauden kolmosjakso ”The Long Night”, on ehkä parasta mitä on tullut nähtyä ever. Katsoin sen siis puoliksi kädet silmillä ja kiljuin hiljaa sisäänpäin (=koska vauva). Cersei on varmasti veemäisin hahmo hetkeen, siis oikea Bitch. Miten jollakulla on riittänytkin mielikuvitusta tähän. Tyrion taas oli mun suosikki alusta lähtien. Nyt voikin jälleen keskittyä omaan elämään  (ja The Handmaids Taleen, Divorseen, Big Little Liesiin ja kohta alkavaan Strangers Thingiin)"

Eilen illalla katsoimme miehen pojan kanssa kahdeksannetta tuotantokautta seuraavan dokumentin. Meinasi itselläkin päästä itku kun Kit hyvästeli kanssanäyttelijät työurakkansa lopuksi. GOT:n kuvaaminen on ollut varmasti ihan käsittämättömän mittava prosessi koko tuotantoryhmälle kuin  näyttelijöillekin.

Tässä alla kuvia Kings Landingin maisemista Dubrovnikin vanhasta kaupungista. Ihana paikka.