Hollywood Vampires otti Helsingin

Olen aina pitänyt Johnny Deppiä räävittömänä näyttelijänä, joka tekee juuri niinkuin tahtoo ja haluaa. Olen seurannut mielenkiinnolla mediassa hänen elämäänsä, ja surkutellut viimeisintä suhdettaan, joka päättyi pahoinpitelyhin. Mitä tapahtui? Johnny Deppillä on kuvankaunis tytär Lily Rose, ja jos meille olisi tullut tyttö, olisimme nimenneet hänet samoin.  Itselläni ei Johnny Deppin elokuvatuotannosta ole noussut esille yhtä varsinaista suosikkia, toki elokuvia on tullut nähtyä. Ehkäpä Salainen ikkuna ja The Tourist ovat ne leffat, jotka ovat iskeneet minuun enemmän kuin The Pirates of The Caribbean -jatkumo.

Kun saimme kuulla, että Hollywood Vampires, Alice Cooperin luotsaama bändi, olisi tulossa konsertoimaan Helsinkiin oli liput tietty saatava heti. Olen kuullut Johnny Deppin soittavan bassoa, ja mikäpä ettei, eilen oli loistava tilaisuus päästä kuulemaan hänen soitto- ja laulutaitojaan.

Kyllä minä tykkäsin. Sulaa vahaa oltiin viimeistään siinä vaiheessa kun Johnny Depp näytti ujosti valloittavan hymynsä. Esiintyjänä hän oli tosiaan jopa hieman ujon tuntuinen, vaikkakin soittaa osaa rautaisen ammattilaisen elkein. Hän oli mielestäni enemmän vähän sivussa kuin täysin edessä, ja antoi Alice Cooperille tilaa esiintyä. Yleisön Johnny Depp otti hyvin, ja heitteli kaiken aikaa plektroja katsomoon. Mun ihan suosikki oli hänen esityksensä David Bowien biisistä Heroes.

Kaisaniemessä kuultiin seuraava settilista:

Alkuintro: Bela Lugosi´s Dead / The Last Vampire
1. I Want My Now
2. raise The Dead
3. I Got a Line On You
4. 7 and 7 is
5. My Dead Drunk Friends
6. Five to One / Break on Trough (to The Other Side)
7. The Jack
8. Ace of Spades
9. Baba O´Riley
10. As Bad As I Am
11. The Boogieman Surprise
12. I´m Eighteen
13. Combination
14. People Who Died
15. Sweet Emotion
16. Bushwackers
17. Heroes
18. Train Kept A-Rollin`
19. School´s Out
Loppuintro: Anarchy In The Uk