One Love

On todella surullista, että jatkuvasti saamme kuulla hyökkäyksistä ihmisiä vastaan, ihmisistä jotka eivät ole tehneet yhtään mitään pahaa kenellekään. Ei mun pieneen mieleen mahdu miksi pitää tehdä noin.













Kävimme Lontoossa toukokuun puolessa välissä. Vähän ennen matkaamme Lontoossa tehtiin isku (22. maaliskuuta 2017) lähellä Westminsterin palatsia, ja matkamme jälkeen 3. kesäkuuta London Bridgellä. Me oltaisiin voitu olla tuolla ihan yhtä hyvin silloin. Ja näinhän hyökkääjät ovat halunneetkin, mahdollisimman paljon ihmisiä ja mahdollisimman paljon tuhoa. Ei näin.

Kävimme Tukholmassa maaliskuun puolessa välissä,. Huhtikuun 7. päivä sinne tehtiin autoisku törmäten ensin ihmisiin Drottinggatanin kävelykadulla, jonka jälkeen ajaen Åhlensin tavaratalon seinään. Me kävelimme tismalleen tuolla. Ei!

Oltiin vuoden 2015 marraskuussa Madonnan konsertissa Berliinissä, ja siinä ulkona sisäänpääsyä odotellessa väkisinkin tuli ajatus mieleen, että tää olisi oikeasti terroristeille oikea unelmapaikka. En yhtään ihmettele, että terroristit valitsivat konserttisalin iskun kohteeksi, mutta miksi ihmeessä konsertin joka on täynnä lapsia ja nuoria? En ymmärrä, en.















Olen surullinen. En pysty edes kuvittelemaan niiden perheiden tuskaa, jotka ovat omaisiaan tämän takia menettäneet. Kaikki diktaattoreiden tukeminen tulee lopettaa, samoin kuin minkäänlainen asekilpailu ja likaiset liittolaissuhteet. Isis pohjautuu poliittiseen islamilaisuuteen. Se tulisi uudistaa samalla tavalla kun Kristinusko uudistettiin renesassin aikoina. Maailmassa tulee keskittyä demokratiaan ja oikeuksien takaamiseen.



Kukaan ei ole kenellekään vääräuskoinen. Kenelläkään ei ole oikeutta sanoa niin. Kenelläkään ei ole oikeutta minkäännäköisiin tekoihin uskonnon, tai minkään muunkaan nojalla. Se joka lietsoo pelolla, pelkää itse.

‘God is good is the midst of the evil. God is good in the midst of the darkness. He loves you. To the families we love you so much. Put both hands up to honour those people right now. Say we honour you, and we love you. Thank you so much for having me.’- Justin Bieber

Kommentit