Music is the Key

Tässä syyskuussa kuunneltuja kipaleita:
  1. Slam Duck - Nightingale
  2. Fedde Le Grand - Immortal feat. Irene
  3. Dj Snake feat. Justin Bieber - Let Me Love You 
  4. Tove Lo - Cool Girl
  5. One Republic - Kids
  6. HI-LO & Chocolate Puma - Steam Train
  7. The HIM feat. Gia Koka - Don´t Leave Without me
  8. TV Noise - Think feat. Jesse
  9. Stig - Original Gigolo
  10. Jax Jones - House Work 
  11. Ninetoes vs. Fatboy Slim - Finder (Hope)
  12. Be 2 Be - Wongo 
  13. Kauriinmetsästäjät - Intiaanikesä
  14. G-Easy - Calm Down


Musiikki on minulle yksi elämän peruspilareista, se on kuin maito kahvissa, pilvet taivaalla taikka lämmin vesi suihkussa. Syyskuussa on tullut paljon vanhoilta konkareilta, kuten Fedde Le Grandilta, Chocolate Pumalta ja Fatboy Slimiltä uutta musiikkia. Nämä ovat oikein tervetulleita aina vain pimenevään syksyyn. Hyvän musiikin voimalla jaksaa. 

Mulla on tapana joka aamu katsastaa läpi YouTuben, Tidalin ja iTunesin uusimmat tulokkaat. Toisia biisejä jään kuuntelemaan pitempään. Jos joku kunnon aarre löytyy on vaikeaa istua bussin penkillä hievahtamatta, eikä se aina onnistukaan. Malttamattomana sitä odottaa työpäivän päättymistä jotta pääsee taas laskemaan kuulokkeet korville. 

Kestosuosikiksi on löytynyt Slam Duckin Nightingale. En ole ainakaan vielä onnistunut kuluttamaan sitä puhki. Biisi löytyy kokonaisuudessaan videoltani ajellessamme Stelvio Passille (alkaen kohdasta 5.58). 

Tove Lo:n levyä odotan kuin kuuta nousevaa. Se julkaistaan ihan kohta, elikkäs 28.10. Cool Girl on huikea. 

Myös Usherin uusin albumi Hard II Love on ollut kovassa kuuntelussa. One Republic ei jostain syystä ole aikaisemmin sytyttänyt, mutta Kids vei mennessään niin että oksat pois. Sama Justin Bieberin kanssa. Tämä aikuiseksi hurahtanut nuorimies tekee ihan loistavaa musiikkia tänä päivänä. Rumban artikkelissa mainitaan, että on pudonnut pahasti popin kelkasta, jos ei Bieberin musiikki kelpaa. 

"Lapsitähti on kuollut. Helsinkiin saapuu syksyllä konsertoimaan uransa 
parhaan levyn tehnyt, entistä kiinnostavampi, aikuinen Justin Bieber".

Bieber konsertoi jälleen Suomessa 26.-.27.9. Vuonna 2013 päästiin ihan vahingossa Hotelli Kämpin ohi kulkiessa kokemaan Bieber-maniaa, se oli ihan hullua. Parasta videolla on kommentit. Videota on katsottu yli 20 000 kertaa, on tuo kiinnostanut. Kiitos katsojille.

Jax Jonesin biisi House Work menee muuten loistavasti siivousmusiikista. Testatkaapa vaikka seisoessa siellä imurin varressa - eikun kuulokkeista nupit kaakkoon ja menoksi. Soittolistani, joka päivittyy Every Single Day, löytyy YouTubesta, nimellä Katja Lappi. Enjoy. 




Kommentit