Telliskivi Loomelinnak

Tehtiin viime viikon loppupuolella pikareissu Tallinnaan. Yövyttiin yksi yö sataman vieressä olevassa Tallinn Seaport-hotellissa, josta voisin sanoa, että riitti - ei paha mutta ei hyväkään. Siisti, ihan perustason hotelli, mutta ikkunan alla loputon autojono laivaan ja melu sen mukainen, ja jotenkin sijanti ei ihan natsannut.  Ei tahdottu saada tätä extempore-matkaa ollenkaan. Olisimme halunneet  lähteä jo viikon alusta, mutta ei mitään tsänssiä, kaikki loppu.



Tiedettiin, että Telliskivi Loomelinnakissa on Block Partyt joten mieli halaji sinne. Minulla ei entuudestaan ollut tästä paikasta mitään tietoa, mutta sinne päästyttyä olin totaali myyty. Telliskivi on uusiokäyttöön otettu viehättävä tehdasmiljöö, trendikäs paikka. Tämä vanhasta teollisuusalueesta rakennettu pieni keskittymä, voisiko kutsua jopa kansalaistoriksikin, vie kyllä mennessään. Rakennuksia tällä alueella on kutakuinkin 11, ja niissä sijaitsee useita ravintoloita, baareja, näyttelytiloja, studioita ja pikkuputiikkeja.




Kävimme F-hoonessa, ravintolassa joka on äänestetty 50 parhaan virolaisen ravintolan joukkoon. On myöskin tunnetuin alueen ravintoloista. Sen miljöö on hyvin viehättävä. Voin vain suositella mitä lämpimämmin tätä paikkaa, pitää pian suunnistaa sinne itsekin takaisin.

Kommentit