Vloglife

Miltäköhän tuntuu omistaa vlogi jolla on abouttiarallaa miljoonaa seuraajaa? Millaisiakohan paineita se asettaa? Muun muassa Fun For Louis ja Nick Miller sen tietävät. Ihan vahingossa törmäsin New York-aiheisia videoita YouTubessa selatessani Fun For Louisiin ja se oli menoa heti. Olen päivittäin seurannut tämän (aikas komeankin) nuorenmiehen maailmanmenoa. Hänen ei itse tarvitse maksaa matkoistaan yhtään mitään, ja muut tulot hän saa YouTubesta, kerran omaa niin paljon seuraajia.



Tällä hetkellä mies on Vietnamissa, kun vielä eilen hän oli Kamputseassa, ja sitä ennen Thaimaassa. Thaimaahan hän lensi Kapkaupungista jonne suuntasi Dubaista. Mä oon Niin kateellinen.

Kuka siis on Louis? Hän on Louis Cole, 31-vuotias englantilainen miesihminen joka "työkseen" matkustaa ympäri maailmaa ja kertoo vlogissaan näkemästään ja kokemastaan. Oon ihan koukussa noihin videoihin ja seuraankin häntä nyt joka ikinen päivä. Videot saa hyvälle tuulelle.



Toinen henkilö, jonka vlogiin jäin koukkuun, on vielä hieman tuntemattomampi nimi, Casey Neistat. Hän on 34-vuotias New Yorkilainen elokuvantekijä, joka myöskin vloggaa päivittäin elämästään. Mies on ihan supercool! En tiedä mikä mut sai tähän koukkuun, mutta hänellä on jokin touchi tuohon hommaan josta tykkään. Hän on aito, ei mielistele eikä mene jutuissaan yli. Alla vuonna 2013 kuvattu ihana video jonka hänen teki elämänkumppanistaan (huom. ovat edelleen yhdessä ja heillä on pieni tyttövauva)

Peace out, Enjoy Life, Live Your Adventure - Boom!


Kommentit