Superstars

Oon ihan ahdistunu kun Girls-sarja päättyi. Taisin ahmia kerralla liikaa... Kaikki neljä kautta viidessä päivässä... kun nyt tuntuu niin pahalta. Mulla on vierotusoireita! Ihana, ihana sarja. Olen kiitollinen siitä kun jokainen pääosassa ollut ei ollut tikkulaiha huippumalli vaan oma vahva peroonansa, varsinkin Hannah. Neljäs kausi ei päättynyt niinkuin olisin toivonut. Tuleehan tästä vielä viides kausi jossa Hannah ja Adam palaa yhteen? Tuleehan, Please.



Etsin tuossa maanantaina kevään vielä koleille keleille fleecetakkia ulkoilua varten. Forumin Stadiumin alakerran perimmäisessä nurkassa on Adidas-osasto. Olikohan virhe mennä sinne? No ei ollut. Vastaani tuli ihan mieletön Adidaksen Superstar Farm Collectionin takki. Fleecen etsiminen jäi sitten siihen. Huh! En päässyt yli enkä ympäri, se oli saatava. Tosin sopivaa kokoa ei liikkeessä ollut joten jouduin tilaamaan sen suoraan Adidakselta (mun kun pitää jotain saada niin sehän on saatava). Takki on kuvassa tuo tummempi vasemmanpuoleinen. Miksi ihmeessä tuota ei voinut tulla New Yorkissa vastaan? Nyt odottelen kuumeisesti sitten postia. Tämä aamuna tuli ilmoitus, että se olisi laitettu Hollanista tulemaan, saas nähdä kauan kestää. Toivottavasti ei kauaa.




Noista mustista lenkkareista tuossa alakuvassa tuli mieleeni vuoden alussa tilaamani Nike Roshe runit. Nuo untuvankevyet ihanat sneakersit. Mulla meni niistä parin kuukauden käytön jälkeen kärjet puhki. Laitoin reklamaatiota Nikelle ja korvasivat sieltä kokonaisuudessaan lenkkareiden hinnan takaisin ja tulen saamaan seuraavasta tilauksestani vielä 15 % alennusta. Ihan käsittämättömän hyvää asiakaspalvelua! Nyt kun vain keksisi mitkä sitä tilaisi. Tekisi vähän mieli kokeilla Air Maxeja..













Kommentit