Tomorrow

Jos on osannut jossakin asiassa olla ollut epäonnea matkassa niin meidän tulevassa New Yorkin matkassa. Huh! Kaikki alkoi siitä kun Applen iWatchien kiilto silmissä varattiin lennot maaliskuun loppuun, koska kellon julkistuaika oli "varhainen kevät". Ikäväksemme varhainen kevät on aika laaja käsite ja oltiin etuajassa vaivaisen 10 päivän verran. Kello tulee Yhdysvalloissa myyntiin 10.4. Nooh, sitten julkistettiin, että WTC:n tilalle rakennetun pilvenpiirtäjän One World Observatory avataan yleisölle varhain keväällä. Nooh, vieläkin odottelen ilmoitusta avajaispäivästä, ei taida ehtiä ennen reissua.

Meinasi jäädä koko reissu tekemättä kun Lufthansa julkisti 18.3. alkavasta lakosta. Voi luoja olen ollut tulisilla hiilillä tässä. Ja tänään pahin toteutui. Sähköpostiin kilahti yhden maissa ilmoitus "unfortunetly your flight has been cancelled". Sydän jätti tuon nähtyäni pari lyöntiä väliin ja sen jälkeen aivan hirveä pohtiminen, mitä tässä pitää tehdä. Sähköpostissa oli ohje, että voimme bookata uuden lennon ilmaiseksi näppärästi netissä, muttei se onnistunut, koska meillä oli välilasku Frankfurtissa. Sitten alkoi ihan jumalaton soittorumba. Mikä on Saksan suuntanumero? Tuleeko väliin nollaa vai ei? Toisessa numerossa oli vastaaja, toisessa tuuttasi varattua. Mies lähti tässä kohtaa matkaamaan jo Helsinki-Vantaata kohti. Vihdoin puoli tuntia jonotetettuani sain ihmisen langan päähän kiinni ja hänen ihanalla avustuksellaan sain meille uuden lennon, suoran Finnairin sellaisen, jippii!!

Olisin minä tahtonut lentää noilla Lufthansan lennoilla. Meille olisi koitunut todella ainutkertainen tilaisuus nähdä pohjoisen Atlantin päällä ainakin osittainen ellei jopa täydellinen auringonpimennys. Koska kellään on chanssit tuollaiseen? Ei ilmeisesti kellään..

Oon takonut töissä työkaverin poissaolon vuoksi kuusi viikkoa painaen kahden ihmisen työt. Olen ollut aivan äärimmäisen stressaantunut ja poikki. Ei ole oikein pystynyt fiilistelemään tulevaa. Mutta huomenna.. Kauan kaivattu matka..

***

Illalla tutkin tarkemmin Finnairin lippuja jotka saimme. Meillä on Economy Pro-luokan liput joilla pääsee esim. jonojen ohi kentällä. En ole ennen tainnut tällaista lippua käyttääkään. Kiva päästä kokeilemaan.


Kommentit