Manhattan tapahtumaa täynnä

Tämä reissu on ollut Niin ihana, on saanut kokea mielettömiä juttuja ja nähnyt paljon kaikkea. On tälle reissulle riittänyt myöskin huonoja asioita, kuten German Wingsin koneen kurja kohtalo. Ei ihan kamalasti naurata hurauttaa huomenna Kennedyn kentälle odottamaan Lufthansan lentoa kohti Saksaa ja siitä kotosuomeen. Brooklynissä oli alkuviikosta tulipalo eräässä juutalaistalossa joka vei seitsemän lapsen hengen. Ihan kamalaa. Eilen räjähti lower Manhattanilla talo, joka vei naapuritalon mukanaan. Kuolleita ei tiettävästi ole yhtään, mutta loukkaantuneita yli kymmenen. Asiasta uutisoitiin uutisissa eilen, räjähdyksen tapahduttua noin kello 15.30, tauotta koko ilta. Kotinsa tässä surkeassa tapahtumassa menetti Sopranos-sarjan tähti Drea Le Matteo. Toinen talo oli myös kuulu siitä, että siellä oli kuvattu eräs kohtaus Madonnan "Missä olet Susan" elokuvaan. Madonna etsi nahkatakkia takkiliikkeessä, joka oli oikeastikin tuossa talossa.
 

No, mitä tapahtui sitten eilen. No, sellainen juttu mitä ei tässä elämässä ihan oikeasti voi tapahtua. Paitsi, että kyllä voi. Tuli tuossa juteltua niitä näitä Jimmy Fallonin kanssa! Olin yrittänyt saada Tonight With Jimmy Falloniin epätoivoisesti lippuja (koska taidan olla hänen suurin suomen faninsa) ja mitä tapahtuu, tämä istuu samassa salissa kanssamme It's Only a Play-näytöksessä. Joka sekin oli ihan mielettömän hyvä ja hauska. Martin Short, Matthew Broderick, F. Murray Abraham (oscar-voittaja), Stockard Channing, Katie Finneran ja varsinkin apupoika "Gus" osoittivat sen, että näytellä osaavat. Stockkard oli aivan hulvaton vetäessä kokaiinia vaikka oli ehdonalaisessa. Hänen piti soittaa aina jalassa olevan värisevän seurantalaitteen väristessä ehdonalaisvalvojalleen, ja se laite värisi usein. It's Only a Play kertoo siis tarinan siitä mitä erään näytelmän käsikirjoittajat, ohjaajat ja näyttelijät pohtivat näytelmän ensi-iltajuhlissa kritiikistä jota saivat näytelmästä. Martin Short oli hulvaton syödessään vahingossa koiran herkkupaloja ja Matthew Broderick tosi hyvä kun hän rukoili käsikirjoitusjumalalta hyviä arvosteluja. Yksi kerrallaan jokainen näyttelijä polvistui rukoilemaan ja kun rukous jatkui ja jatkui, yleisö sai nauraa katketakseen.


Näytelmän puoliajalla tosiaan huomasin, että jotakin outoa tapahtui keskivaiheilla Orchestran
permantoa ja silloin bongasin sieltä Jimmy Fallonin väkijoukosta. Siis OMG!!! Näytelmän loputtua keräsin kaikki rohkeuteni ja menin tervehtimään häntä. Kerroin kuka olin ja mistä tulin. Jimmy Fallon heti siihen käsi sydämellä, "My wife is from Finland!" Siis niin ystävällinen ja ihana mies. Sain halata häntä ja meistä otettiin selfie, itse hänen seremoniamestarinsa sen otti. En mä palaudu tästä varmaan koskaan.

Kommentit