Jet Lag

Voi hyvää päivää tätä väsymystä. Eilen ei ollut tietoakaan yhtään mistään väsymisistä, olin pirteä koko päivän. Purin matkalaukut, pesin pyykkiä, kävin kaupassa ja siivoskelin. Päivä hurahti ihan hups vain. Illalla ihmettelin kun ei väsytä yhtään, no selväähän se kun menee vielä New Yorkin ajassa. Kello on siellä seitsemän tuntia vähemmän. Sain unen päästä kiinni vasta yhden hujakoilla ja heräsin puoli neljä ihan pirteänä. Tunnin valvoin katsoen Kaisa Liskin miljoona-asuntoja ja sitten vängällä nukkumaan. Mutta kappas, sammuin kuin lyhty ja heräsin klo 9.30 miehelle tulleeseen viestiin täysin sikeästä unesta. Onneksi mulla on vielä huominen lomaa toipua. Tämä päivä on mennyt lähinnä sohvalla.


Se on jännä miten kroppa menee ihan omiaan. Olisi pitänyt ostaa melatoniinia, mutta aika hinnoissaan nuo olivat pharmacyissa. New Yorkissa on oikeasti kallistunut hinnat. Tein kyllä ostoksia, yhden tosi hyvänkin, Levikset 36 dollarilla. Dollari on tänä päivänä melkein yhtä arvossaan kuin euro. Vielä kaksi vuotta sitten yksi euro oli 70 senttiä. Silloin kelpasi ostella. 

Eilen tympäsi myös aika lahjakkaasti. Mulle tulee aina sama fiilis matkan jälkeen. Tahtoo vain takaisin niin pahasti. Oon ihan varmasti asunu edellisessä elämässä amerikoissa taikka jotakin. No, kaipa tämä tästä. Hope so!
 
Edit 8.4. Jetlag senkuin jatkuu vain. On fyysisesti ihan paha olo, heikottaa, huimaa, silmissä vilisee ja keskittyminen on ihan tipotiessään. Nukuin toissayönä puoli tuntia, viime yönä nukuin jopa kolme. Kauanko ihminen jaksaa tällaista? Olenkin huomenna menossa hakemaan melatoniinireseptin, josko se toisi apuja. Jenkeistä saa ostettua reseptivapaasti 1 mg melatoniinia (niinkuin varmasti suomessakin?) mutta se yksi milligramma on nyt ihan liian vähän. En muista, että aikaisemmin olisi koskaan ollut tämä aikaeroväsymys näin pahana.

Kommentit