I Love New York

Täällä sitä ollaan, New Yorkissa kolmatta päivää. Saavuttiin tänne perjantaina viiden maissa ja New York oli kokonaan lumen peitossa. Ja sitä myös satoi vaaterissa koko perjantai-illan. Ei ihan kamalasti mieltä ylentänyt. Mutta eilen, ei ollut enää tietoakaan lumisateista, oli lämmin aurinkoinen päivä. Meillä on huone Hotel Carterissa. Ollaan sen hotellin viimeisimpiä asiakkaita koska hotelli suljetaan kokonaan tiistaina. Koko talo menee täysremonttiin ja uuden omistajan myötä tilalle tulee kokonaan uusi hotelli ja kallis sellainen. Mikä sääli! Ollaan nyt tosiaan kolmatta kertaa tuossa aivan Times Squaren kupeessa olevassa hotellissa joka on meille ihan ok. Siellä on joskus aikoinaan tapahtunut murha ja on se kuulu luteistaankin mutta kertaakaan kun me siellä olemme olleet en ole mihinkään ötököihin törmännyt. Meidän huone sijaitsee 17. kerroksessa. Kivasti menee korvat lukkoon kun hissillä menee alas.

Ensimmäisenä iltana oltiin kyllä niin poikki matkateosta ettei jaksettu tehdä muuta kuin mennä nopsaan syömään (aivan mahtavat kanawrapit) ja siitä nukkumaan vatsat täynnä. Herättiin lauantaina pirteinä aamuviideltä ja kulutettiin aikaa köllöttelemällä kahdeksaan saakka kun päätettiin lähteä aamupalaa hakemaan Starbucksiin. Sitten tavattiinkin jo viikko sitten New Yorkiin saapunut ystävämme. Lähdettiin Brooklyniin metsästämään Brooklyn Flea Markettia (iso kirpputori upeassa vanhassa pankkiholvissa) saadaksemme kuulla, että se on purttu ja siirtynyt muutaman korttelin päähän paljon tylsempiin tiloihin. Käytiin siellä mutta ei siellä oikein mitään löytöjä tehnyt. Brooklynissa tapahtui eilen seitsemän lapsen kuolemaan johtanut tulipalo. Siitä on uutisoitu herkeämättä uutisissa. Tänä aamuna kaupungin pormestari kävi ihan itse paikan päällä talossa katsomassa tuhoja. Ihan kamala asia.

Brooklynissä menimme käymään Macy'sin tavaratalossa ja löysin sieltä itselleni Leviksen farkut 36 dollarilla. Oon niin tyytyväinen. Siitä sitten metsästämään Brooklyn Bridge Parkia ja siellä ihailemaan maisemaa Manhattanin suuntaan. Eilen illalla tunsi kyllä jaloissaan sen että tuli käveltyä ainakin 16 kilsaa metromatkustelusta huolimatta. Käveltiin Brooklynin puolelta yli Brooklynin sillan, siellä kävi kyllä kieltämättä pienoinen viima. Päästyämme Manhattanin puolelle matkasimme Union Squarelle maistelemaan viinejä, se oli ihan hauskaa. Tästä sitten syömään ja valmistautumaan kauhealla kiirellä matkamme ensimmäiseen highlightiin, Cabaree Showhun. Se oli ihan mieletön, grteski, härski, hauska, tuhma ja mitä vielä samaan aikaan. Siellä vilahti rintaa ja naisten kainalokarvaa, huh! Cabareen pääesiintyjä Alan Cummin oli ihana hulivili, pikkutuhma ja räävitön. Cabareen toinen pääesiintyjä Siennä Miller oli taas tosi seksikäs. Upeaa seurattavaa oli, kerta kaikkiaan. Ja mikä parasta, show nähtiin Studio 54:ssa. Kyllä se menneisyys oli siellä hyvin aistittavissa. Mahtava kokemus!

Loma jatkuu, nyt on sunnuntai ja kello on ihan kohta 11 am. On kyllä tosi rapsakka sää, aurinkoinen onneksi. Taitaa siellä kotosuomessa olla lämpimämpää kuin täällä. Kohta shoppailemaan ja ihailemaan ikkunoita 5th Avenuelle.


Kommentit