It´s Only a Play




Meidän tulevalla kevään New Yorkin reissulla odottaa jo ainakin yksi Broadway-esitys. Ostin meille tänään front row paikat (jippii!) It´s Only a Play-esitykseen - päätähtinä kappas Matthew Broderick, ja Martin Short. Ja ei, nyt joku saattaa kuvitella, että ravaan Nycissä Broderickin perässä, nooou :) Hän nyt vaan sattuu olemaan aina ilmeisesti tuolla teattereissa kun meikä on Nycissä.





Toisaalta tämä oli ainoa hauska show kun me olemme tuolla isossa omenassa ja se ihan hieman harmittaa. Broadwayllä menee juuri nyt toinen toistaan huikeimpia esityksiä, joissa näyttelijöinä muun muassa Jake Gyllenhaal, Hugh Jackman, Glen Close, Bradley Cooper, Helen Mirren, Maggie Gyllenhaal, Ewan McGregor ym... Ihan mieletön kavalkaadi siis.. Nooh, aina ei voi voittaa ja onhan tässä jo aiemmin tullut nähtyä huikeita tähtiä. 

Koitin tänään yrittää saada lippuja The Tonight Show Starring Jimmy Falloniin, ei niinkuin mitään saumaa. Sivustolla iloisesti ilmoitettiin, että 7.1.2015 tulee jakoon lippuja klo 11 paikallista aikaa, no enhän minä enää muistanut viiden maissa tuota ja nyt illalla kun lipputilannetta äkkäsin katsoa, ne olivat todellakin menneet. Äh, saakohan noita oikeesti kukaan. 





Kommentit