Thank God we have Music

Huhhu, mikä päivä ollut tänään musiikkisaralla. En muista milloin viimeksi olisi saanut kokea yhtä suurta riemusoittoa ihan koko päivän. Ei tällaista taideta olla ennen koettu.

Madonna julkaisi aikaisen joululahjan - kiitos. Ghosttown ja Devil Pray ovat soineet kilpaa vuorotellen, uudelleen ja uudelleen. Madonna näytti musiikkimaailmalle jälleen mistä se kana pissii. Siis aivan tajutonta settiä!










Madonnan levy Rebel Heart julkaistaan maaliskuussa, levyllä tämän hetken tiedon mukaan on 19. kappaletta ja nyt niistä levyn ennakkotilaajat pääsivät nauttimaan kuudesta.

Ostin viime perjantaina Nicki Minajin uusimman levyn The Pinkprintin. Olen kuunnellut sitä siitä lähtien tauotta. Äsken huomasin Twitteristä, että Nicki on julkaisssut The Pinkprint-movien Youtubessa. Kollasi koostuu kolmesta kappaleesta, Part One - The Crying game, Part Two - I lied ja Part three - Grand Piano. Olen tässä viimisen tunnin sisään katsonut tuon movien neljä kertaa ja joka kerralla olen itkenyt Grand Pianon kohdalla. The Pinkprint Movie on real masterpiece. Just kun ehti jotenkuten toipua Beyoncen remasteroidusta levystä ja uusimmasta biisistä 7/11. Mä en kestä, on tää ihan mieletöntä.


Nicki Minaj esiintyy 10.3. Tukholmassa, Globenilla. Mitenköhän sitä ehtisi tuonne? Maaliskuun 20. päivä kone Lufthansan kone suuntaa nääs kohti New Yorkia :)






Kommentit