Justin, Justin - Just In!

Mieletön Helsingin keikka eilen Justin Timberlakella, sai taattua elämystä ja musiikkinautintoa ihan koko rahan edestä. Onnistuttiin saamaan liput lavan vasemmalle puolelle yläkatsomoon, olin aika harmissani noista paikoista, mutta pitää sanoa, että ei voi valittaa. Tai no, sen verran voi valittaa ettei screeniä nähnyt, mutta muuten näki ja kuuli. Tajuton keikka!



Memphisin poika osaa laulaa, tanssia ja ottaa kontaktia yleisöön. Mutta osaa yleisökin antaa, katsomoissa tanssittiin ja nautittiin. Ennen viimeistä settiä, johon kuului SexyBack ja Mirrors, tuli pieni tauko. Yleisö luuli jo konsertin päättyneen. Alkoi ihan mieletön huutokonsertti, ihmiset taputtivat ja tömistelivät jalkojaan katsomossa. Kunnes valot aukenivat ja SexyBack starttasi.


Mitenköhän parhaiten kuvailisin itse konserttia. Justin oli hurmaava, charmikas, tyylikäs, visuaalinen, monialainen, otti kontaktia yleisöön ihan kirjaimellisesti. Liikkuvan lavan kanssa otti touchia myös areenan takakatsomon ihmisiin. Hän astui alas liikkuvalta lavalta areenan takaosassa olleelle tosi pienelle lavalle, jota ei edes arvannut esiintymispaikaksi. Siellä hän kätteli useita konserttilaisia ja veti Elviksen coverin Heartbreak Hotel, siis Wow! Yllätti.

Justin on Tennesseen poikia, kotoisin Memphisistä. En siis yhtään ihmettele miten mies osaa laulaa. Memphis on laulajien kehto, paikka josta syntyy vain osaajia. Jos ikinä pääsette Memphisiin kuulemaan ihan vaikka karaokea niin takaan, itku tulee silmään väistämättä, laulajat ovat niin hyviä.

Thank You Justin, please come back soon!

Setlist:

1. Pusher Love Girl
2. Gimme What I Don't Know (I Want) intro
3. Rock Your Body 4. Don't Hold the Wall
5. FutureSex/LoveSound
6. Like I Love You / My Love
7. TKO
8. Summer Love
9. LoveStoned
10. Until the End of Time
11. Holy Grail (JAY Z ) / Cry Me a River
12. Only When I Walk Away
13. Drink You Away
14. Tunnel Vision
15. Señorita
16. Let the Groove Get In
17. Heartbreak Hotel (Elvis Presley)
18. Not a Bad Thing / Human Nature
19. What Goes Around... Comes Around
20. Take Back the Night
21. Jungle Boogie (Kool & The Gang) / Murder / Poison (Bell Biv DeVoe)
22. Suit & Tie
23. SexyBack
24. Mirrors

Kommentit