Sarah Jessica Parker

Hello lover! En muista kuinka pitkään olen ollut todellinen Sarah Jessica Parker -ja Sinkkuelämää-fani. Seurasin Sinkkuelämää-sarjaa kuin hullu puuroa, olen tasan nähnyt joka ikisen jakson ja nauhoitin jaksoja joita en nähnyt suoraan telkusta. Itkin kun Carrie suri Mr. Bigiä Meksikossa ja itkin kun Charlotte kertoi olevansa raskaana. Sarjan ehkä huikein kohtaus - vaikka siinä kyllä kohtauksia riittää - oli Carrien ja Aidanin ero, toki huikean Mr Big. katusession lisäksi kirjaston edessä kun mies perui häänsä.

Tässä kohtauksessa Carrie auttaa ystävällisesti naapurinsa alas kotinsa ulkorappusia ja mummo vaan nakkelee niskojaan. Kohtauksessa näkyy Perry Street 66, jossa Carrie asui. Siellä on tullut vierailtua monta kertaa. Rakastan niitä rappuja koko kadulla, ihania pikkutaloja vieri vieritysten jossa pikku pikku tie. Olen nähnyt kadun Halloweenin ja Joulun aikaan ja talojen ulko-ovet rappusineen oli koristeltu aivan ihanasti. Alla Kuvia Perry Street 66:sta, huomatkaa yhdessä kuvassa paparazzi puussa :)







Seuraan Mail One sivustoa päivittäin, ja siellä on myöskin melkein päivittäin juttu Sarahista lastensa kanssa. Tässä on heistä suht tuore juttu, jossa hän laittaa lastensa ja heidän nannyn kanssa rappusten kaidetta joulukuntoon. Sarahin ja Matthew Broderikin talo sijaistee aivan Perry Streetin takana Charles Street 56:ssa.




Tässä alla kuvia itse paikan päältä.












Pihalla näkyy Broderickin polkupyörä. Ollessamme kuvailemassa paikan päällä talon edustalla oli iso maasto-auto, kun menin kuvaamaan liian lähelle tätä autoa, sieltä töötättiin :) Ilmeisesti siellä istui turvamies partiossa. En kuuna päivänä olisi uskonut näkeväni tätä suurta idoliani livenä missään enkä koskaan, mutta niin se elämä vaan on ihmeellisyyksiä täynnä. Harmi kun hetki meni niin nopeasti ohi ja kauhealla kiireellä piti yrittää kuvailla.
















Kävimme katsomassa esityksen Commons of Pensacola jossa Sarah Jessica Parker esiintyi.
Aivan ihana, suosittelen esitystä suurellä lämmöllä kaikille jotka nyt lähiaikoina New Yorkissa viereilevat.


Kommentit