Waiting For Godot


Tragikoomisessa ja hilpeässä näytelmässä Waiting for Godot Vladimir odottaa ystävänsä Estragonin kanssa tien varressa puun alla salaperäistä Godot-nimistä henkilöä, joka ei koskaan saavu. Näytelmän tapahtumat ajoittuvat kahdelle päivälle jossa tuntuu koko ajan tapahtuvan, mutta mitään ei kuitenkaan tapahdu. Miehet väittävät Godot'ta tuttavakseen, mutta osoittautuu, että he tuskin tuntevat häntä. Aikansa kuluksi he puuhailevat kaikenlaista, jopa miettivät itsemurhaa, saadakseen torjutuksi hiljaisuuden. 

Tämä tuli mukaan New Yorkin ohjelmaamme tänään :)






















Niin, ja mistäs tuo reunimmainen nuori tumma mies on tuttu? No tietenkin Eat Pray Love -elokuvasta, joka meinasi mullistaa elämäni, tai no, ihan vähäsen vain. Miehen nimi on siis Billy Grudup ja hän esitti elokuvassa Liz Gilbertin (Julia Roberts) aviomiestä. Se elokuva on Niin Ihana. 


Tarvitseeko näitä kahta vanhempaa Herraa tässä keskellä sitten edes esitellä? Jos Taru Sormusten Herrasta trilogia on yhtään tuttu niin tiedätte myös Ian McKellenin ja jos koskaan olette Star Trekiä nähneet niin Patrick Stewart on takuulla tuttu. Näytelmässä esiintyy myöskin Shuler Hensley, tuntemattomampi näyttelijä tosin monissa rooleissa esiintynyt. 


Voin kuvitella itseni jo istumassa Cort teatterin penkkiin ja vaipuvani jonnekin keskelle tarinaa :)

Kommentit