Now You´re Talking About

Se on torstai ja aika uusimman Me Naiset-lehden, joka on melkeimpä aina täynnä mielenkiintoista luettavaa. Ahmin lehden yleensä siltä istumalta, ensin selaten ja myöhemmin tarkemmin lukien. Me Naiset on ainoa lehti jonka yleisöpalstalle olen kirjoittanut kiitosviestin Roman Schatzin ihanista kolumneista, ja jonka ansioista sain itse kiitokseksi Pentikin lasit :) Kaiken kaikkiaan mainio lehti siis. No, tätä blogitekstiä en tullut kirjoittamaan Me Naisista vaan yhdestä siinä olevasta jutusta, nimittäin Jare Tiihosesta, alias Cheekistä ja hänen kokemuksistaan New Yorkista.



Olen ollut itse sitä mieltä, että maailmaa tulee nähdä mahdollisimman paljon ja mitä turhaa sitä enää uudelleen menemään sellaiseen paikkaan jossa on jo käynyt. Sitten vastaan tuli New York. Nauroin ääneen lukiessani Cheekin kertomuksia Big Citystä ja mikä siinä oikein on "se" juttu. Näin lehdessä mainitaan: "New York on Jaren lempikohteita Singaporen rinnalla. Niissä molemmissa viehättää kohteen selkeys, suuruus ja nykyaikaisuus. Singaporelle hän pudottelee plussia siisteydestä ja lämpimästä ilmastosta, New Yorkille shoppailumahdollisuuksista ja monipuolisuudesta" (so true).



"Nykissä on mahtava vain istua kahvilla, fiilistellä rakennuksia ja miettiä, kuka hullu on keksinyt rakentaa tämän kaiken. Kohteet kuvastavat itseänikin, järjestelmällisyys, puhtaus ja tietty suuruudenhulluus korostuvat myös minussa." New Yorkin kohdalla Jare on valmis jopa tinkimään pitkäaikaisesta matkailuperiaatteestaan: Älä matkusta samaan paikkaan kahdesti. - No hitto, se vain on niin käsittämätön mesta, että pakkohan sinne on palata.

Cheek kehuu artikkelissa Mandarin Oriental-luksushotellin Asiate-ravintolaa New Yorkissa. Ehkäpä se pitää mennä testaamaan tulevalla reissulla.


Kommentit