Ruokapalautetta Keskolle

Vihdoin ja viimein, innokkaana palautteen antajana, laitoin Keskolle seuraavanlaisen kehittämisidean. Mitäs sanotte?





Hei, 

Nyt kun suurella hälinällä Suomeen ollaan tuomassa perijenkkiläistä Burger Kingiä ja Starbuckskin tulee Helsingin keskustaan niin voisiko Kesko osallistua omalla panoksellaan ja tuoda osaltaan amerikkalaista, New Yorkilaista ruokakulttuuria myöskin Suomeen? 

Olimme viime kesänä kuukauden road tripillä halki jenkkien ja sen jälkeen olen vieraillut vielä kolme kertaa New Yorkissa. Ravintoloissa syöminen kävi aika ajoin lompakon päälle ja saimmekin iloksemme tutustua ruokakauppojen valmisruokatarjontaan. 

Olisiko mahdollista jokin päivä kehittää esimerkiksi vähän pienempien K-Markettien tarjontaan itsepalvelutiskejä joista voi kilohinnalla valita useista tuoreista eri ruokavaihtoehdoista salaatteineen ja hedelmineen itselleen erilaisia aterioita? 

Tässä linkissä hieman kuvia paikan päältä miten homma toimii: 

Kampin ja Sellon K-Marketeissa on ihan ok salaattitiski, josta voi ostaa haluttuja salaattiaineksia, mutta minua häiritsee tämä, ettei aineksia voi ottaa itse. Lisäksi toivoisin tähän tarjontaan lämpimiä ruokavaihtoehtoja mukaan. Kampin K-marketissa ihan varmasti riittäisi lounasaikaan tämän genren asiakkaita, jotka arvostavat tuoreutta, hyvää makua, laadukkaita aineksia ja nopeutta, sekä myös sitä että valita voi itse. Tämä palvelisi myös iltaisin erinomaisesti eritoten sinkkutalouksia taikka kiireisiä perheenäitejä. 

Pyydän huomioimaan ideani, koska huomasimme New Yorkissa, että systeemi toimii. Jäin myös kovasti kaipaamaan tällaista tapaa ostaa itselleen hyvää ruokaa. 

Ja minulle vastattiin : )

"Kiitos palautteestasi, aiheesi on mielenkiintoinen ja ajankohtainen! Teemme juuri K-supermarket-ketjussa kehitystyötä asian eteen. Haemme oikeanlaisia kalusteratkaisuja mm. terveystarkastajien kanssa, koska viranomaisilla on tarkat vaatimukset hygienian suhteen sekä etsimme sopivia toimintamalleja. Tällä hetkellä meillä on jo testissä KSM Konalassa itsepalvelusalaattibaari. Myös muutamissa K-supermarketeissa on jo käytössä itsepalvelupisteitä, joissa tarjolla salaatin lisäksi myös lämpimiä ruokavaihtoehtoja.
 
Kehitystyö jatkuu ja nämä varmasti tulevat yleistymään kaupoissa tulevaisuudessa.
Ystävällisin terveisin,
Hanna-Leena
kehityspäällikkö"







Kommentit