Mitä parhaiten pukeutuvat koirat laittavat päälleen?

Tietenkin Louis Vuittonin koirien kaulapannan :) Olen haaveillut pitkään meidän Louisille LV:n pantaa ja tänään se sitten hänelle ostettiin. 215 euroa pärähti, mutta saahan sitä vähäsen..



Pantaan nimikoitiin kultakirjaimin koiran nimikirjaimet, se on numeroitu ja uniikki. Koira luuli itse saavansa uuden lelun. Pakettia avatessa puri pantaa ja raukka joutui pettymään kun tuollainen nahkahihna laitettiin vain kaulan ympärille, eikä toinen päässytkään leikkimään uudella lelulla.


Koiran emäntä on sitäkin enemmän innoissaan ja ei voi muuta kuin ihailla koiraa. Oli muuten ensimmäinen kerta kun meille Vuittonin liikkeessä tarjottiin kahvit, oltaisiin voitu valita myös shampanjaa muttei nyt kuitenkaan tohdittu. Teki mieli kysyä kuinka monta kertaa liikkeessä täytyy käydä, että näin tapahtuu, mutten kehdannut. Oli se aika siistiä kyllä. Siellä kaffet tuotiin nimikoiduissa posliinikupeissa pöydän ääreen ja eikun sumpille. Voi luoja se oli jotenkin Niin absurdia. Oli kyllä erinomaisen hyvät kahvit, ei voi muuta sanoa.





Kommentit