Mida reisile

Siis olipahan matka, Tallinnaan siis :) Tää riessu oli kuin pieni aikamatka kahdeksankymmentäluvulle, IRL. Palattiin eilen kotiin väsyneinä mutta virkistyneinä. Otettiin miehen kanssa pieni extemporereissu rapakon tuolle puolelle. Olin ihan varma, että ukkosmyrsky iskee päälemme laivalla, mutta sehän iski vasta viime yönä kun oltiin jo onneksi turvallisesti kotona, saatiin siis seilata ihanassa helteessä ja sen kummemmin heilumatta. Mutta siis siihen kasariaikaan. Laiva taisi olla lastattuna valtavalla ryhmällä ihmisiä jotka olivat lähteneet matkaan jostakin pikkukylästä kaukaa siviilisaatiosta. En nyt siis kirjoita tätä mitenkään huonossa hengessä, mutta oli kyllä siistiä katsella nuoria jannuja joilla oli takatukka, viikset ja farkkuliivi. Ja ei, kyse ei ollut mistään polttareistakaan.



Katselin huvittuneena aamulla kun laiva purkaantui Tallinnan suuntaan, ihmiset paineli suurien tyhjien matkalaukkujen kanssa suoraan Superalkoon, toisessa kädessä olut, You know - pitäähän sitä helteellä pitää huolta nestetankkauksesta. Pitivät jo itseasiassa laivallakin, heti seitsemältä aamulla tilaamaan päivän ensimmäinen lonkero laivaan baarista. Eiiii.



Kiertelimme miehen kanssa pelkästään Virukeskuksessa ja Rotterdamissa. Ei jaksettu enempää, oli tosi kuuma. Yhden tosi hyvän ostoksen tein, mutta en valitettavasti mistäkään liikkeestä jossa oli -70 % alennukset. Pojalle löysin alennuksesta tennarit.

Alex Kunnari


Laiva oli yllättävän täynnä, ihmisiä varmaankin vielä viettämässä viimeisiä lomapäiviään kuten mekin. Tunnelma oli leppoisa ja ihmiset iloisia. Laivalla soitti yöllä suureksi ilokseni Alex Kunnari jota hetken aikaa jaksettiin kuunnella laivan yökerhossa. Se on kuulkaa tää ikä nykyään, ei enää jaksa :)


Kommentit