Lana Del Rey

Lana Del Reyn musiikkivideo Ride kuvastaa osittain sitä vapauden tunnetta jonka koin Jenkkilän Road Tripillämme viime kesänä. Siinä hän istui Harrikan kyydissä tukka tuulessa hulmuten. Itse en ihan Harrikan kyydissä päässyt päästelemään mutta tukka kyllä hulmusi. Miten Jenkkilöissä olikin niin kuuma? Veti ihan vertoja jollekin Thaimaan ilmastolle. Paljoa ei todellakaan puuttunut.



Eilen kävelylenkillä hymyilin kun naantalin aurinko, ihmiset varmasti katsoivat kieroon, mutta minkäs teet kun ihanat muistot tulvii mieleen. Oltiin ajelemassa Route 66:lla ja pysähdyttiin tilalle jonka piha oli täynnä pieniä vanhoja tuulimyllyjä ja autonromuja. Aurinko alkoi painumaan tuossa kohti jo horisonttia kohti ja ilma väreili oranssin eri sävyjä. Oli tosi kaunista ja kuuma. Mikäs siinä oli ihastellessa myllyjä ja samalla näyttää tuut-tuut merkkiä ohi ajaville rekka-autoille jotta ymmärtävät töötätä, ja niinhän tosi moni heistä tekikin. Se oli hirmu hauskaa! En ikinä unohda tuota hetkeä. Siellä keskellä USA:n ei mitään, taikka siis syvääkin syvemmässä lännessä ja saan heilua hulluna ja kiljua riemusta, niin hauskaa se oli. Ihmekös kun niin hymyilytti. Kiva flashback.



Oltiin eilen miehen kanssa Lana Del Reyn konsertissa. Olen täysin myyty. Ehkä siellä saatettiin käyttää vähäsen äänitehosteita kun Lana kohdensi mikin yleisöä kohti, mutta Lana itse lauloi aidosti ja niin hyvin. Hänen äänialansa pääsee tosi korkealle. Ääni on myös matala ja niin vahva. Ja vielä kerran ihmettelen, miten noin hentoisesta naisesta voi lähteä noin upea ääni?

Mua harmittaa se, etten kuvannut yhtään hetkeä videolle kun hän astui lavalta faniensa eteen halaamaan ja suukottelemaan heitä. Hän sai faneiltaan lahjoja ja laittoi eräänkin saamansa korun heti hiuksiinsa. Se oli ihan uskomatonta.


Konsertti ei kestänyt kauaa, muttei sen tarvinnutkaan. Se oli sitäkin intensiivisempi. Tämä oli Lanan maailmankiertueen päätöskonsertti ja siltä se tuntuikin. Bändin jäsenet tulivat hurramaan ja tanssimaan lavalla esityksen lopussa. Ja kyllä siinä itsekin oli, että mitä tässä juuri tapahtui. Olen minä joitain konsertteja elämässäni kokenut ja voin sanoa, että tämä oli yksi mukaansatempaavista.

Lana on ihana, Lana on suloinen. Keep it going girl. You´re Wonderful.












Kommentit