Hurja remontti

On ollut tapana katsoa ohjelmaa nimeltään Hurja Remontti. Olen aikaisemminkin kirjoittanut täällä tästä ohjelmasta, kuinka se tuo joka ikinen kerta väkipakolla kyyneleet silmiin, salillakin. Aina uudelleen ja uudelleen yksi perhe saa mitä mahtavimman ja upeimman talon päänsä päälle kaikkine herkkuineen ja usein saavat päälle vielä koulustipendejä, maksetaan velat pois ja annetaan vielä vähän päälle lisääkin rahaa. Lottovoitto siis.

Chicago heinäkussa 2012


Miksi tämä ohjelmaformaatti ei ole vielä rantautunut suomeen? Kuten esimerkiksi MTVE:n Jersey Shore. Mulla meinasi mennä kahvit väärään kurkkuun kun luin tästä. Siis ei hyvää päivää, suomen Jersey Shore! Hurjaa Remonttia on esitettykin paljon kauemmin kuin Jersey Shorea. Nyt sitten saadaan seurata myötähäpeän kanssa kuinka bailataan ja sikaillaan ympäri suomea,"tosi kivaa".

Mutta mielelläni näkisin edes yhden jakson, jos siis saisin toivoa, jossa napataan vaikkapa Chicagon kadulta täysipäiväinen narkomaani, nuori tyttö joka tillittää koko päivän paikoillaan kerjäten jotensakuten rahaa silmät harottaen sinne tänne kun on niin pihalla. Otettaisiin tämä nuori nainen ja laitettaisiin hoitoon, jonka jälkeen hänelle rakennettaisiin koti ja luotaisiin järjestelmä jolla hän pärjäisi loppuelämänsä. En saa varmaan koskaan pois silmistäni sitä naista jonka näin kerjäämässä Chicagon kadulla. En eläissäni ole nähnyt niin kuutamolla olevaa ihmistä.



Tälle, jos kelle soisin parempaa. Hän kerjäsi rahaa bussilippuun kotiin. Missä se koti on?

There she was



Kommentit