Ostoksia New Yorkissa

Tällä kertaa New Yorkin matkalla tuli käytyä Woodbury Common Outletissa. Sitä mainostetaan mielestäni ihan liikaa. Paikka ei mielestäni pääse lähellekään sitä hintatasoa mitä esimerkiksi Las Vegasin kupeessa oleva outlet pääsee. Aivan liian hehkutettu paikka. Oikeastaan hauskinta tuossa reissussa oli bussimatka sinne ja takaisin. Oikeasti oli ihan kiva istua se pari tuntia per suunta bussissa ja seurata liikennettä ja katsella maisemia, Woodburyyn kun Manhattanilta on matkaa reilu 50 mailia. Ja vähän ennen Woodburya maisema muuttuu kivan kumpareiseksi. Ihan suomen lappi tuli mieleen.



Woodburyyn ei ehkä kannata matkata kylmänä ajankohtana kuin me teimme. Harva matkan ajankohtaa ja varsinkaan säätä voi valita, meille sattui sellainen tihkusateinen kylmempi päivä. Woodburyssä liikkeet sijaisevat aidatulla alueella, se on sellainen mökkikommuuni, taikka miten tuota aluetta voisi parhaiten kuvailla. Meille tuli mieleen jopa hiihtokeskus, vain ihmiset puuttuivat.

Michael Korssilta ei löytynyt Woodburysta mitään vaikka iso liike siellä olikin. Liikkeeseen lähetetään muista Korsin liikkeistä kaikki ei kaupaksi käynyt ylijäämä ja tismalleen samaan hintaan kuin normiliikkeessä.
Conversen liikkeestä tein taasen tosi hyvät löydöt. Yllä olevat Chuck Taylor Side Zipit lähti mukaan 29 taalalla kuin myös alla olevat Conversen Chuck Taylor Sneaker Bootsit lähti matkaan 44 taalalla, hintaa oli tiputettu molemmissa 50 %:lla.


Ostin myös Tommy Hilfigeriltä ballerinat, parit topit, kaulaliinan ja miehelle paitoja. Sitten Loftista parit  paidat, yhdet farkut (16.99 dollaria) sekä kaulakorun. Loft oli positiivinen yllätys. Valentinon liikkeessä kävin ihan vain mielenkiinnosta. Mietin kuka varakkaampi koskaan tulee ostamaan jostakin outletistä itselleen iltapukua. Siellä oli kyllä ihanat korkkarit, alehintaan 2990 dollaria.





Manhattanin 5th avenuella oli ihan pakko käydä Tiifanylla. Yllä olevassa kuvassa on keltatimantein varusteltu kaulakoru. Sen arvo on 1,3 miljoonaa dollaria. Oltiin aivan järkyttyneitä tuon nähtyämme. Kaipa sen joku sheikki käy ostamassa vaimolleen jokin kaunis päivä. Kaunis tuo koru on, timantit säihkyivät vain kilpaa toistensa kanssa.
5th Avenuen Michael Korsilta tein sitten jo löytöjä. Ostin alennuksesta yllä olevan Exclusive iPhone5 Zip Valletin 69 taalalla (52 euroa). Mukaan lähti myöskin upouusi laukku jota olen ihastellut jo täällä Helsingin Stockalla. 
Korsin Hamilton Satchel Totea ei vaan kertakaikkiaan voinut jättää sinne jalustalleen roikkumaan. Pulitin siitä 299 taalaa sisältäen verot  (222 euroa) kun täällä suomessa tuo laukku maksaa 325 euroa (hopeinen). Laukkua näkee katukuvassa aika paljon, mutta minkäs teet kun se vaan on niin ihana. 


Ja jotta kelpaa kelloa ranteessa katsella on sen oltava Korsin Golden Mercel. Tämä uusi ihanuus maksoi 299 dollaria elikkä 225 euroa. Olin kaivannut kelloon päivyriä, jotenkin se kuuluu siihen, ja mun juttu on isot kellot. Love those. Miehen pojalle toin myöhäisen joulukahjan, Korsin prossisen miesten kellon. Me ollaan nähtävästi "vähän" Kors-orientoitunutta porukkaa. 

Kommentit