Grand Centralin kuiskausnurkka

Oletteko kuulleet kuiskauksista New Yorkin Grand Central Terminaalissa? Minä olin ja kaksi kertaa jouduin Grand Centralissa käymään, jotta tämä urbaani legenda minulle aukesi. Kesällä pyörittiin hoomoilaisina ympäri asemaa etsien suttusen oloisia nurkkauksia, joista voisi päätellä jotakin, mutta eihän me sellaisia löydetty. Luovutettiin. Mutta nyt talvella kävi parempi onni. Suuri salaisuus aukeni ja voin suositella tätä avartavaa kokemusta kaikille New Yorkin kävijöille. Nyt sen teille paljastan.

Suuri legenda liikkuu kuiskailevista kaupunkilaisista New Yorkin päärautatieasemalla. Ihmiset supisevat nurkkiin ja kukaan ei tunnu tajuavan tuon taivaallista mitä touhu tarkoittaa.

Ensin pitää löytää Oyster Bar ja Restaurant terminaalin alemmalta tasolta ja suunnistaa ravintolan edustalle suureen aulaan, Haa - olet pääkallopaikalla. Aulassa oleva akustiikka on omaa luokkaansa keraamisten pintojen ja matalien kaarien takia. Voit testata kuiskauksen kantavuutta menemällä ystäväsi kanssa neliön muotoisen aulatilan nurkkiin ja alkaa kuiskimaan. Kuiskaus kulkeutuu kaarevaa holvikattoa myöten toiseen nurkkaukseen ja kuulet ystäväsi äänen hyvin, kukaan muu sitä ei kuule.





Ja se pointti tässä oli se, että paikka on hyvin suosittu kosintapaikkana, ja muutenkin kuiskailla suloisia höpölöpöjuttuja omalle rakkaalleen taikka ystävälleen.


Kommentit