Shopping

Olin toiveikas sen suhteen, että löytäisin New Yorkista uunituoreeseen iPhone 5 puhelimeen kuoret. Ei löytynyt. Taikka olisi löytynyt sellaiset tavalliset reunoja kehystävät muoviset Best Buy-liikkeestä, mutta sellaisia en halunnut. 5th Avenuen Apple Storessa ei ollut yhden ainoata suojakuorta, ei edes muovisia sellaisia. Kysyin myyjältäkin niitä ja kovasti pahoitellen kertoi, ettei niitä ole vielä saatavilla. Hieman olin pettynyt tästä!

No, toinen yritys Bleecker streetin Michael Korsin liikkeessä. Ostin aiemman suojan neloseen juuri Michael Korsillta ja hyvin toiveikkaana ajattelin, että sieltä kyllä löytyisi. Vesiperä. Ja kappas, eilen postilaatikkoon tupsahti mainos, että nyt heiltä niitä saa. Että kiitti vaan. Nyt pähkäilen laitanko tilaten vaiko odotanko tammikuuhun kun lähden New Yorkiin jälleen... 
























No, en sentään ihan tyhjin käsin Korsilta poistunut. Olin jo suomessa katsonut pienempää Charlton bagia sen ihanan lukkomekanismin takia, mutta olen olen nähnyt sitä vain pinkkinä. Nyt minulla on se, mustana. Hintaa laukulla oli 139 dollaria plus vero. New Yorkissa tuntui, että joka toisella vastaantulijalla oli Korsin laukku olkapäällä, merkki on todella suosittu siellä. Tietääkseni suomesta tätä ei saa kuin vasta Stockkalta ja sielläkin valikoima on hyvin suppea. 



Toin miehellekin tuliaisia. Hän on kova Ralph Laurenin ystävä ja kovasti harmittaa se, että suomessa Ralph Laurenin tuotteet ovat järkyttävän hintaisia. Toin hänelle samanlaisen aamutakin jota täällä ollaan katseltu hintaan 89 dollaria, täällä se maksaa 160 euroa. Toin hänelle myös kaulahuivin, hintaan 55 dollaria kun täällä se on päälle satasen. 


Lapsillekin toin vaikka mitä vaatetta ja asustetta. Miehen tytölle paitaa ja kaulahuivia Forever 21:sestä ja nuorimmaiselle pojalle punaisen Adidaksen retrotakin hintaan 65 dollaria (niitäkään ei suomesta saa). 


Itselleni löysin vain ja ainostaan peacoatin Joe Freshistä, 69 dollaria. Ei vain tällä kertaa osunut millään mitään itselle sopivaa silmään, paitsi tuo ihana laukku. No, tammikuun aleja odotellessa :)

Kommentit