Strawberry

Meikäläinen taitaa olla allerginen mansikalle. Ymmärsin lauantaina, ettei kukaan meistä ollut tänä kesänä syönyt vielä ehtoja Suomalaisia mansikoita ja ostin niitä jälkkärille suuren rasiallisen. Voi että, olivatpa hyviä. Mutta ei aikaakaan niin flop, flop, flop alkoi kasvoihini ilmestymään peräperää kutisevia paukamia. Semmosia ihan kuin hyttynen olisi pistänyt mutta ilman sitä hyttystä. Iso punainen rengas valkoisen kohouman ympärillä. Siitä ne onneksi muutaman kutisevan tunnin kuluttua hälvenivät.

Testiksi kokeilin syödä mansikoita jälleen sunnuntaina ja täysin sama juttu. Ei tuosta voi vetää kuin yhden päätöksen, mulla on mansikka-allergia :( Koskaan ole ollut allerginen millekään, ei kiva.

Kävimme eilen Ikeassa ja aika lailla meni uusiksi kodin matto-arsenaali. Kyllä nuo tekstiilit vain jaksaa  tuoda uutta kivaa ilmettä kotiin. Mikähän ihme siivousvimmakin meikäläiseen on iskenyt, koko aika puunaamassa ja laittamassa jotakin. Lauantaina kävimme keskustassa kiertelemässä urheilukauppoja ja Kampissa käveli vastaan Iholla sarjan Saara perheineen. Teki mieli kysyä mitä kuuluu, mutta en sitten kuiteskaan kehdannut.

Kommentit