Boris

Boris oli sekaisin kuin seinäkello. Ei Jägermaisterista kuten Madonna arvuutteli, eikä myöskään Finnish Vodkasta. Boris oli sekaisin ihan jostakin muusta, kuka ikinä sitten tietää mistä, en välitä tietää. Ja Boriksella kävi oikea moukan tuuri. Mies jonotti siskonsa kanssa työpaikaltaan saaduilla ilmaisilla lipuilla riehuen ja örveltäen Golden Circle- jonossa. Ihmiset pyörittelivät vain päitään kun katselivat sitä menoa.

Boriksesta on noussut piireissä pienoinen kohu. Ei oikein tykätty kun Madonna henkilökohtaisesti soundchekkiä pitäessään valitsi Boriksen pois tanssimasta Colden Circle-alueelta Golden Triangle-alueelle. Sen takia ei tykätty kun Boris oli niin sekaisin ja myötähävettiin että pilaa suomalaisten maineen Madonnan silmissä. Onneksi, tässä tapauksessa Boris on Venäjän maalta.

Eikä mitä, Boris tanssi siinä aivan meidän lähellä! Sanoinkin miehelle, että mene sinäkin tanssimaan. Ei toinen suostunut. Jälkikäteen olen harmitellut, että miksi minä en itse mennyt siihen hieman sivummalle samaan kohtaan jossa Boris heilui ja pistänyt pienoista performanssia kehiin herättääkseni tähden huomion.

Golden Triangle-alueella Boris oli melkeimpä koko keikan ajan vetänyt omaa showtaan, josta jengi siellä alueella ei ollut oikein pitänyt. Lucky Boris. Madonna jopa omisti hänelle biisin Masterpeace ja Like a Prayerin aikana piti häntä hetken aikaa kädestä.

Kuva: Guy Oceary (Twitter)

Venäläisistä konserttikävijöistä sen verran, että aika lailla, taikka aika paljonkin voisivat harjoitella käytöstapoja. On ensimmäinen kerta kun missään Madonnan konsertissa, jossa olen käynyt näkee ja kuulee niin absurdia käytöstä. Meidän viereenhän tunki hetki ennen konsertin alkua kolme venäläistä homoa ja meno oli sitten sen mukaista, että oksat pois. Mutta se, mitä ystäväni koki Golden Trianglessa ja jonottaessa sinne oli ihan uskomatonta. He olivat saapuneet early entry jonoon jo sunnuntai-aamuna. Kaikki ketkä siellä olivat olivat merkanneet itsensä numeroin saapumisjärjestyksessä. Eipä aikaakaan kun kaksi venäläistä miestä pörhältää paikalle ja ihan pokkana menivät jonon ensimmäisiksi ja jäivät siihen. Eivät olleet siirtyneet siitä vasta kun virallisia numeroja jonottajille oltiin alettu antamaan ja pienoinen protesti heidän sijoituspaikastaan oli alkanut. 

Ja siellä Golden Triangle-alueella aivan lavan edessä oli nyrkein ja hiuksista repien töninyt venäjän kansalainen paikalla jo kauan olleen Madonnafanin. Oli sanonut tälle vain, että paikkoja ei ole numeroitu ja asettunut järkyttyneen ihmisen paikalle. Tässä kohti muut Golden Trianglessa olleet fanittajat olivat tulleet hätiin ja pyytäneet järjestymiehen paikalle. Mitä tekee venäläinen? Alkanut huutamaan hädissään tälle järjestysmiehelle, että hänen paikkansa vietiin ja näin järjestysmies ei tehnyt Yhtään mitään. Venäläinen oli kuitenkin saatu siitä aika rivakasi takavasemmalle. Mutta voiko tuon järkyttävämpää olla? Kivat muistot jää tästä konsertista tuolle nyrkkiä saaneelle joka piteli vain paikkaansa. Jessus







Kommentit