Back to New York

"Mä Niin nautin teidän baarilaisten seurasta", huutaa hymyssä suin kovaan ääneen New Yorkin Times Squarella sijaitsevan baarin naispuolinen baarimikko ja katsoo samalla pitkään miestäni syvälle silmiin. Niin mekin katsoimme toisiamme tuon jälkeen, että what the hell she does mean? Heittikö hän vain läppää vai mikä oli? What was the system there? Tosin mies mies kyllä laittoi ostamistamme driksuista tippiä aika ruhtinaallisesti, että olisiko homman nimi ollut siinä vaiko missä, ei voi tietää.

Tilasimme aiemmin New Yorkin Dj Fridayssissä Cosmopolitanit. Ne tuotiin meille hyvin pöytään ja hetken aikaa ne siinä saivat odotella ennen kuin saatiin aiemmat juomamme kumottua ja käytyä näihin cosmoihin käsiksi. Mitä tekee tämä samainen baarimikko? Huomaa täydet cosmolasimme ja kiikuttaa paikalle votkapullon ja alkaa kaatamaan näihin lisää täytettä sanoen samalla, että " be careful with those".

Juu juu, kyllä! Istumme hotellimme Carter New Yorkin huoneessa, 19. kerroksessa kivalla Time Square näkymällä ja juhlistamme mennyttä viime kuukautta. Tämä on loppu ihan kohta, ei tätä voi käsittää. Justhan me lähdettiin!!

New Yorkiin on helppo päästä ja tämän kaupungin oppii tuntemaan lyhyessä ajassa. Meitä onkin askarruttanut mitä täällä ensi kerralla halutaan nähdä. Istuimme hetken aikaa Central Parkissa nurmikolla lööbaillen ja hetken huilaten. Cetral Parkkiin päästäkseen ei tarvinnut sen enempää mitään matkaoppaita tai New York Guideja, senkus meni vain. Mikä oli sen ihanampaa kuin tuntea päivän viimeiset aurongonsäteet iholla ja olla vain, antaa ajan mennä. Se oli ihan törkeen siistiä.

Ennen Central Parkkia tottakai (tietenkin) kolusimme 5th Avenuen liikkeet mahdollisimman tarkasti aloittaen Redkenin liikkeestä. Herrajesta niitä hintoja! Mies osti shampoita ja hoitoaineita hintaan 10 euroa kappale. Suomessa samaiset tuotteet olisivat maksaneet noin 25 euroa kappale. Siitä Dieselille ja  Michael Korsille (josta tällä kertaa ei lähtenyt mitään mukaan, toisin kuin Sohosta, Vegasista ja Losista). Aika lailla monella muuten bytheway on olalla täällä NYCissä Michael Korsin laukku. Arvatkaa kellä myös?

Kävimme Tiffanylla, ihan mieletön paikka. Kävimme Apple Storessa (sinne paloi ihan liikaa taaloja), Louis Vuittonilla ja Joe´silla. Olisin voinut Joe´silla kiljua ääneen, että I´m in heaven. I just come t New York and somebody´s gotta help me do the all shopping things. Kertakaikkiaan, oikeesti, on tää ihan mieletön kaupunki.

Saavuimme tänne tänään päivällä puoli kahden maissa paikallista aikaa Greyhoundilla. Sujui matka suorastaan loistavasti aiempien Greyhound-kokemusten jälkeen. Bussi oli siisti eikä tarvinnut pelätä että jää rannalle ruikuttamaan. Huomenna metsästämään Converseja lapsille, nauttimaan viimeistä täydestä matkapäivästä ja sanomaan heipat toviksi amerikan maalle. Voi pojat täällä on ihanaa!



Kommentit