Juhannus

On ollut oikein mukava ja hieman erilainenkin Juhannus, siis perinteinen kyllä, muttei tällaista olla koettu ennen. Juhannus stadissa, voisiko sen tylsempää olla? Niin sitä luulee, mutta en voi sanoa sitä tästä. Meillä on ollut oikein hauskaa. En muista olenko esimerkiksi koskaan nähnyt livenä juhannuskokkoa, nyt se tuli nähtyä. Kuuma ja kaunis se on. Ja sitä katsella itikatkin tykkäsivät.



Käytiin katsastamassa Talin siirtolapuutarhan Juhannustanssit. Pääsin itsekin miehen kutsumana juhannuslavalle tanssimaan, se oli tosi kivaa. Ihmiset lekottelivat vilteillä nurmikolla, ilma oli kaunis - oli yötön yö.




























Eilen, Juhannuspäivänä lähdettiin vesisateesta huolimatta melkein koko perhe Juhannuspäivän juhla-aterialle Hankoon. Vähän jotain erilaista, ja kyllä oli hauskaa. Autokoulukokelas ajoi meidät Hankoon ja koettiin matkalla sinne kaksi vaaratilannetta. Joillain ihmisillä on vaarantaju kyllä täysin poissa. Tie täynnä vettä ja tullaan vastaan samaa kaistaa kun on niin kauhea kiire ohitella muut. Hirveässä vesiliirossa mies rauhassa selittää autokouluoppilaalle auton tullessa suoraan vastaan, että rauhallisesti jarrua ja käännät autoa rauhallisesti oikealle tien laitaan. Minä pidin takapenkillä rystyset valkosena niskatuesta kiinni ja taisin kiljahtaakin kerran kauniilla oktaaviäänellä apua. Vastaantuleva auto pääsi juuri vähän ennen meidän kohtaamistamme takaisin omalle kaistalleen ja me etenemään turvallisesti eteenpäin. Että kiitos vaan ihan hirveästi tälle hullulle kaaharille, oikeasti voisi mennä leikkimään omalla hengellään ihan minne ikinä huvittaa, muttei vaarantaisi muitten. Yksi samainen kokemus koettiin Hangontiellä vielä lisää. Mikä ihmisiä vaivaa?




























Autokoulukokelaalla on maanantaina vihdoinkin inssi. Ristin sormet ja varpaat ja toivon oppilaalle silkkaa onnea. Tämä kokemus oli turhankin hyvää oppia.



Hangon kaupunki on kaunis. Vesisateen johdosta kaikki oli ihanan vehreää. Käytiin syömässä juhlapizzat Classic Pizza Hangossa. Olikin vähän erilaisempi pizzapaikka, oikein viihtyisä.



























Kommentit